2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه بابا همش میگم کاش زودتر پری شم راحت شم از این امپولا، میدونم منفیه ، روز بعد انتقالم دسمال گذاشتم ...

خب منم لکه بینی قهوه ای داشتم از روز۵ امم

کلا تیر کشیدن و شکم درد و درد سینه و ترشح نداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم روز انتقال ترشح داشتم ولی قهوه ای نبود صورتی کمرنگ بود ، زنگ زدم پرسیدم گفت چیزی نیست نگران نباش ...

ایشالا مال شما به خوشی تمام میشه البته نه این چند روز بلکه این نه ماه ، بعدم فسقلک که اومد بچسبی به تر و خشک کردنش و بعدم زودی اقدام کن واسه بعدی ا

خب منم لکه بینی قهوه ای داشتم از روز۵ امم کلا تیر کشیدن و شکم درد و درد سینه و ترشح نداری

هیچییییی رااااحت و آسوده   انگار نه انگار !! البته من سنم ۴۰ ساله احتمال موفقیت خیلی کمتر از بقیست 

آخه من یه بچه دارم اینم اولین انتقالم بود دوستم    ولی دیگه جنین ندارم متاسفانه !! حالا م ...

منم جنین ندارم و دفعه اولم بود انتقال دادم

خوبه حالا یکی داری ،😉 خدا حفظش کنه برات من به یکی هم راضی شدم 😂😂

اصلا به علایم نیست نمیشه بگی بارداری یا نه ! هرچی خدا بخواد همون میشه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ایشالا مال شما به خوشی تمام میشه البته نه این چند روز بلکه این نه ماه ، بعدم فسقلک که اومد بچسبی به ...

فدااای تووو بشم دوست خوبم مرسی انرژی میدی انشالله باهم بیایم تو گروه خبر خوب بدیم 🥰🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
منم جنین ندارم و دفعه اولم بود انتقال دادم خوبه حالا یکی داری ،😉 خدا حفظش کنه برات من به یکی هم را ...

میگم کجا پانکچر و انتقال دادی دکترتم بگو بهم لطفا ، و اینکه چرا جنین نداری مگه ذخیرت مثل من کم بوده؟

ممنونم امروز ۱۳ میشه دل درد طبیعیه؟الان درست سر پری هستم

مبارکه عزیییییزم الهی فندقت محکم بچسبه و ۹ ماه دیگه بغلش کنی.😘😘🥰🥰❤❤خیبیییلی خوشحال شدم.الهی قسمت همه ی منتظرا

خداروشکر عزیزم ایشالا نی نی رو سالم بغل بگیری...میشه بپرسم مشکلتون چی بود ؟

من خودم پلی کیست بودم با اندومتریوز،همسرمم تحرک پایین اسپرم🌺🌺🌺🌺

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین