2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیزم، استرس که دارم همسرم کلی برام خط نشون کشیده که اگه اینبار نشه دیگه قدم از قدم برنمیداره ...

ان شاالله خدا دلتو شاد کنه دل همسرتم باهات نرم بشه خدا یه جین بچه بهتون بده 🙏از خط ونشون بتده خدا نترس🤪 تا خدا هست از هیچی نترس خدا بخواد برات دیگه منت شوهرتو نبری

از ته دل برات آرزو میکنم، برای حاجت روا شدنت صلوات میفرستم 🙏🥰🥰

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ان شاالله خدا دلتو شاد کنه دل همسرتم باهات نرم بشه خدا یه جین بچه بهتون بده 🙏از خط ونشون بتده خدا ن ...

ممنونم عزیزم از دعای خیرت، ان شالله شما هم به حاجات دلتون برسید و بهترین ها نسیبتون بشه، واقعا تو این شرایط صحبت ها و دعای شما خیلی برام ارزش داره و برام انرژی مثبته،،،  خدا هیچ کس در حسرت بچه نزاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی

خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به برکت این ماه و این سوره قرآن هیچ زنی در حسرت مادر شدن نمونه. هرکس تمایل داره اسمشو بگه تا براش بخونم انشاالله خدا نظری کنه بهمون حاجت روا بشیم.

۱)  morbarid        

2)  عرفان جان

۳) bahari97

4) nasriiinnn

5) fafa28

۶) فهیمه جان

۷) اربعین

۸) shadennn

9) فرزانهههه

۱۰)  soooshiaaant

۱۱) الین ۶۲۶۲

۱۲)  merino

13) ** عروس_کوچولو **

۱۴) آریانا ۹۹

۱۵) کوثر ۶۶

۱۶) یاسمینعلی

۱۷) mahbobbanoo

18) آستارا ۷۲

۱۹) ۳۱۳

۲۰) خواهر  mahbobbanoo

21) تیاراتیام

۲۲) موناجونی

۲۳) آرزووووووووووو

۲۴) elit77

۲۵) لیانا۲۱

۲۶) چشمانم

۲۷) الهام ۶۱

۲۸) میشووووووود

۲۹) سیمایی

۳۰) سمانه

۳۱)  royayezengegi

۳۲) رها ۳۹۳۶

۳۳) ترلا

۳۴)  f6649

۳۵) ninitopol

۳۶) رعنا- رها

۳۷) افسوووووووون

۳۸) پریماه

۳۹)  arezo6807

40) leila193

۴۱) samirooooooa

۴۲) گالاگالا

عرفانجان عزیزم الان برات سوره مریم رو خوندم از خدای مهربون عاجزانه میخام که خیلی زود خدا بهت فرزندی سالم بده و طعم شیرین مامان شدن رو بچشی مهربونم.

خانما تو رو خدا به خودتون مسلط باشین شماها که تو سیکل درمان هستین به خاطر مصرف داروها به اندازه کافی بدنتون اذیت میشه دیگه فکرتونواعصابتونو خراب نکنین فقط آرامش داشته باشین .

خدا رو به این ماه پربرکت قسم میدم هیچ زنی در حسرت مادر شدن نباشه

سلام به همگی خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به برک ...

لطفا اسم منم اضافه کنید

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
آره الان 30 تا جنین دارم ایشالا بعد عید میرم واسه انتقال

سلام عزیزم ایشالا بار اول انتقال مامان بشی

گلم میتونم بپرسم با مورفولوژی چند میکرو کردین؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مورفولوژی براتون نزده؟؟ در کل خوبه بد نیست ولی مورفولوژی یا همون شکل اسپرم رو نزده، اون خیلی مهم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مچکرم مرضی جون😍😍😍 نمیدونم بلده یا نه ولی صفحه ی 14070 هستش به اسم tooka380170

شادن جان من نتونستم رو پستش ریپلای کنم، آزمایشش خوبه بد نیست فقط مورفولوژی نزده اصلاً، که خودت میدونی خیلی مهم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام دوستای گلم روزتون بخیر یه سوالی داشتم ممنون میشم کمکم کنیدمن بخاطر التهاب لوله هام مجبور شدم سی ...

ببین عزیزم عمل کردن یا نکردن واریکوسل یه جور ریسک، بعضی ها بعدش خیلی خوب میشن، بعضی ها تغییر نمیکنن، بعضی ها بدتر میشه وضعیت اسپرمشون 

آزمایش همسر شما برای میکرو خوبه، فقط مورفولوژی رو نزده که اونم خیلی مهم 

مورفولوژی براتون نزده؟؟ در کل خوبه بد نیست ولی مورفولوژی یا همون شکل اسپرم رو نزده، اون خیلی مهم&nbs ...

ممنونم عزیزدلم محبت کردی جونم..چطور نزده حتما یه قسمت دیگه اس من نزاشتم 

مرضی جون منظورت اینه ؟ببخشید تیکه تیکه فرستادم یکجا باهم کم کیفیت بود نمیشد زوم کرد روش.

پس بااین حساب واسه میکرو نیازی به عمل نیست از طرفی سن من و شوهرمم کم نیست نمیشه زیاد،وقت تلف کرد.