2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
فولیک اسید 5،آسپرین،آنوکسا هر روز، 5 روز قبل از انتقال روزی دوتا آمپول پرژسترون تا 3 روز بعدش، شیاف ...

ممنون عزیزم. من مریض دکتر البرزی بودم ولی بار آخر دکتر قاسم پور برام انتقال داد که بازم منفی شد. شنیدم دکتر رستمی آمار مثبت هاش زیاد هست. شما راضی بودید از کلینیک ایشون؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به برک ...

حاجتروا عزیزم میشه واسه خواهرم هم بخونید هفت ساله منتظر .....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام خانوما یه سوال دارم روز دو قاعدگی آزمایش خون ازم گرفتن رو دستمم یه دارویی رو تست کردن گفتن برو ...

عزیزم اون تست ppd هست که برای سل هست ، رنج آزمایشگاه مشخص میکنه که مثبته یا منفی یعنی اگه از یه عددی کمتر باشه منفیه و از یه عددی بالاتر مثبته ، اگه مثبت باشه به معنی مبتلا بودن به سل نیست چون اکثرا مثبت هستن ولی خب این آزمایشو نمیدن که متوجه بشن ،،، اگه مثبت هم شد نترس فقط برات بررسی بیشتر مینویسن

ممنون عزیزم. من مریض دکتر البرزی بودم ولی بار آخر دکتر قاسم پور برام انتقال داد که بازم منفی شد. شنی ...

کارشون خیلی خوب بوده تا الان که، ان شاالله که منم نتیجه بگیرم، دکتر البرزی بیشتر تخصصصش آندومتر یوز و موردهای مشابه هست اما، دکتر رستمی کارش برای آی وی اف و انتقال عااالی هست، دکتر قاسم پور هم دکتر @نفسی835     بودن که بار اول منفی شدن و بار دوم خدارو شکر مثبت شدن الان نی نیش بغلشه، حالا اگه سوالی داشتین میتونین ازش بپرسید

قوربونت برم شوهرم گفت اصلا بیخیال طبیعی اقدام کنیم هر چی شد خداروشکر ولی گفتم وقتی جنین داریم و انقد ...

عزیزم آره دیگ وقتی جنین آماده داری انشاءالله که دفعه بعدی حتما کاکل زری میاد تو دلت و دل ماهک جونم شاد میشه...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

سلام به همگی

خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به برکت این ماه و این سوره قرآن هیچ زنی در حسرت مادر شدن نمونه. هرکس تمایل داره اسمشو بگه تا براش بخونم انشاالله خدا نظری کنه بهمون حاجت روا بشیم.

۱)  morbarid

2)  عرفان جان

۳) bahari97

4) nasriiinnn

5) fafa28

۶) فهیمه جان

۷) اربعین

۸) shadennn

9) فرزانهههه

۱۰)  soooshiaaant

۱۱) الین ۶۲۶۲

۱۲)  merino

13) ** عروس_کوچولو **

۱۴) آریانا ۹۹

۱۵) کوثر ۶۶

۱۶) یاسمینعلی

۱۷) mahbobbanoo

18) آستارا ۷۲

۱۹) ۳۱۳

۲۰) خواهر  mahbobbanoo

21) تیاراتی

40) leila193

سلام به همگی خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به برک ...

خانوما اگه کسی اسمشو بمن گفته من جا انداختم لطفن دوباره بهم یادآوری کنه که اسمشو اضافه کنم ممنون از همتون

روز۵ انتقال اشکال نداره شروع کنم تاثیر داره از امروز بخرم بخورم

سعی کن چیزای پروتئین دار مثل گوشت و ماهیچه، مغزیجات و مایعات زیاد بخوری عزیزم، خیلی عااالیه برای بعد از انتقال