2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام به همگی خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به برک ...

براي منم لطفا بخون عزيزم. اميدوارم دعاي بقيه لااقل مستجاب بشه... خودم كه هر چي دعا ميكنم تاثير نداشته😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما یه سوال دارم روز دو قاعدگی آزمایش خون ازم گرفتن رو دستمم یه دارویی رو تست کردن گفتن برو ...

تست tb یا سل ...که یا از طریق آزمایش خون مشخص میشه ک گرونه و یا زیر جلد تزریق میکنن دورشو خط میکشن که تو این مدت نباید آب بخوره بهش و تحریک بشه.بعد دو سه روز تغییراتو میبینن.که نباید ورم کنه...حالا چه میزان و چطورشو نمیدونم

تست tb یا سل ...که یا از طریق آزمایش خون مشخص میشه ک گرونه و یا زیر جلد تزریق میکنن دورشو خط میکشن ک ...

آره دقیقا گفتن ۱۰ میلی ورم کرده یعنی سل دارم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام به همه خانوما من میخام تو ماه رجب برای ۴۰ نفر سوره مریم بخونم هر کدومتون دوست دارین بگین براتو ...

خدا دلتو شاد کنه دله بزرگی داری حاجت روا بشی خواهر منم دعا کن 🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

آشپزی میکنی استراحت کردی؟ بر منم دوره هام ۲۴ روزه اس بعضی اوقات دو سه روز دیرترم میشه یعنی دقیق ...

دیگه دیشب آشپزی کردم البته یه غذای ساده درست کردم . استراحت در حد نشستن بود خیلی نخوابیدم . اصلا نتونستم نشاسته بخورم متاسفتانه نمیدونم چرا حالت تهوع میگرفتم . منم شاغلم و حوصله ام سر رفته میخواستم برم سرکار ولی مراکز  بهزیستی به خاطر ویروس کر ونا تعطیل شده ماهم همه تعطیلیم فعلا ... بعید میدونم هفته دیگه هم باز بشه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام به همه خانوما من میخام تو ماه رجب برای ۴۰ نفر سوره مریم بخونم هر کدومتون دوست دارین بگین براتو ...

عزیزم‌من باردارم برای سلامت تو دلیم

ممنونم

ببخشید

حاجت روا بشی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
منم امروز روز نهم انتقالمه. لطفا براي من سختي كشيده هم خيلي دعا كنيد. امروز كمردرد دارم و مثل قاعدگي ...

به امید خدا که دامنت سبز میشه و کمردرد هامون بزاریم به حساب لانه گزینی و ... 😘😘😘😘 من که خیلی سعی میکنم خودمو تو خونه سرگرم کنم وگرنه همش میخوام به علائم فکر کنم 🙃

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم