2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هیچی هیچی اصلا حسی ندارم امپول هم از پنج شنبه باید بزنم فقط روزی ۲ تا شیاف دارم ترشح هم ندار ...

اره باید آزمایش بدم ولی نمیدونم چرا برام دکتر روز انتقالم یادش رفته آزمایش بنویس؟ 😶😶😶 

شما هم دفعه اول انتقال میدی ؟  من که امید زیادی ندارم

اینجا بدجوری کر و نا اومده و همه نگران هستن . همه جا داره تعطیل میشه تند تند ..... اصلا یه وضعیه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ساعت ۶  منفی شد 😔😔😔

آخیییی عزیزدلم🤕🤕🤕

الهی خوش حالمون کنی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
سلام به همه خوبین من منفی شدم و اینو یجورایی میدونستم اشکاال نداره ایشالا دفعه بعد مثبت میشم خیلی خ ...

متاسفم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
اره باید آزمایش بدم ولی نمیدونم چرا برام دکتر روز انتقالم یادش رفته آزمایش بنویس؟ 😶😶😶  شما ...

نه من دوبار ivf کردم

بار اول ۱۱ تا تخمک ازم گرفتن ولی ۳ تا جنین تشکیل شد و انتقال دادن و منفی شد

دوباره از اول پانکچر شدم و این سری دوتا تخمک شد و همون دوتا هم جنین شد که انتقال دادم

به بارم iui کردم

دیگه خسته شدم

این سری دیگه سپردم بخدا

مگه کدوم شهری؟

چندتا جنین داشتی،چندتا انتقال دادی؟

چندتا موند برات

سلام دوستان یه سوال از زمانی که آمپول آزادسازی اچ سی جی رو تزریق میکنیم تا ۳۶ ساعت بعدش که پانکچر انجام میدیم بازم فولیکول رشد میکنه یا رشدش متوقف میشه و فقط فرآیند آزاد سازی شروع میشه؟؟؟

سلام به همه خوبین من منفی شدم و اینو یجورایی میدونستم اشکاال نداره ایشالا دفعه بعد مثبت میشم خیلی خ ...

عزیزم

ایشالله طبیعی یه پسر میاری گلم

ناراحت شدم نمیدونم چی بگم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم