2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
خانوما من تیریید و اندومتریوز گرید ۲ که یه کیست تو لگنم بود و عمل کردم شوهرم هم سرعت و تعداد اسپرمش ...

شرایطت که بد نیست چرا حامله نشی؟؟؟ توکلت بخدا حتما میشی. منم اندومتریدز گرید دو عمل کردم همسرم مورفو ۳ و حرکت صفر اگر جواب آزم مثبت شد میگم بهتون😅 ولی کلا شرایطتت خیلیم خوبه چون عمل کردی آماده ای فکر میکنم. 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
مرسی عزیزم ایشالله برای شما هم همه چیز خوب پیش بره و دلت شاد بشه

مرسی قربونت برم الهی آمین دل هممون شادشه عزیزم مخصوصا شما حتماااااااااا ی استراحت تپل کن از فکرش دربیای خبر خوش بدی به زودی😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایطت که بد نیست چرا حامله نشی؟؟؟ توکلت بخدا حتما میشی. منم اندومتریدز گرید دو عمل کردم همسرم مورفو ...

نمیدونم امید ندارم ،شرایط روحیمم خوب نیست تو کشور غریب تنهام نه خواهری نه مادری  فقط منم و شوهرم مجبورم بعد انتقال سر کارم برم چون دکتر میگه زندگی عادیتو ادامه بده ،نمیدونم دکترم دفعه پیش میگفت تیروئیدت ۴،۵ هست برای بچه دار شدن باید زیر ۳ باشه

یعنی یه روز منم مامان میشم  
نه من ایران اومدم برای انتقال پیش دکتر نصر رفتم که متاسفانه منفی شد. منم روزی ۴ استرادیول خارجی، آ ا ...

متاسفم. من هم بار آخر واقعا امید داشتم ولی نشد. بازم جنین فریز دارید؟ 

راستی شما بعد از انتقال لرز نمیکنید؟ من همیشه لرز میکنم.

عزیزم اصلا به گرید جنینا فکر نکن توکلت به خدا باشه ختمت میشی چرا نشی برو در مورد قانون جذب ی کم مطال ...

عزیزم چطوری..نی نی انگار جاخوش کرده😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نمیدونم امید ندارم ،شرایط روحیمم خوب نیست تو کشور غریب تنهام نه خواهری نه مادری  فقط منم و شوهر ...

عزیززم شرایطت سخته مخصوصا جای غریب�👌 روحیت تیلی مهمه  امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد عزیزم. 😘�❤

عزیززم شرایطت سخته مخصوصا جای غریب�👌 روحیت تیلی مهمه  امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد عزیزم. 😘 ...

ممنون عزیزم تو هم همینطور ،امیدوار خدا بخواد هممون طعم شیرین مامان شدن بچشیم

یعنی یه روز منم مامان میشم