2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام عزیزم .من امروز شانسی اومدم نی نی سایت و یکسره اومدم صفحه آخر پیامتون رو دیدم.فکر کنم خودشون به ...

دلارام جون ازمایش استرادیول بعد از پانکچر دادی؟ یادت میاد عددش چند بود؟همزمان با تزریق گونال ازمایش هم دادی؟ 

فردانمیشه که,پس فردانوشتن.اره تیترنوشتن چه فایده بابا .ناراحت نشوعزیزم من نیستم حتماصلاحم بوده خیلی ...

اره باید خودمو نبازیم و ادامه بدیم ببین منم اصلا فک نکنم مثبت باشم فقط پری نشدم همین 

صلاحمون هرچی هست همون بشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلارام جون ازمایش استرادیول بعد از پانکچر دادی؟ یادت میاد عددش چند بود؟همزمان با تزریق گونال ازمایش ...

فکر کنم ازمایش استرادیول بود اما عددش یادم نیست و اینکه برگه آزمایش رو بهم پس ندادن.ولی قبل از اینکه گونال رو برام شروع کنن چون ۴ روز قبلش یه کیست داشتم و اون روز گفتن کیستا چروکیده شده گفتن برم آزمایش پروژسترون و استرادیول بدم اگه نرمال بود گونالها رو برام شروع کنن که خدا رو شکر نرمال بود و گونال رو برام شروع کردن

ولی بین تزریقا نه ندادم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اره منم رویان و قبول دارم واقعا عالین بخودمم خیلی نزدیکه ولی دست تقدیر رفتم نیکان. 

عزیزم نیکان دکترت کی بود.۲۶ بهمن انتقال داشتی؟منم نیکان بودم همون روز و ۱۰ اسفند باید آز بدم.دکتر تهرانی نژاد انجام داد.

با وجود بی بی منفی😔😔

کی بی بی زدی؟ آخرش زدی؟ بیخیال حتما زود بوده.خیلی ها هستن بی بی منفی بوده اما آزمایششون مثبت بوده.نگران نباش مامان ماهک جان.مثبتی حتما

هممون مثبتیم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم شما همسرت مشکل اسپرمش در چ حده عدداشو اینا؟؟ ماله شوهر من مورفولوژیش کلا ۱ درصده تا ب ۴ نرسه ...

نه کی گفته با مورفوی زیر 4 ivf نمیکنن؟!

با مورفوی بالای 3 دکترا میگن طبیعی باردار میشید و اگه نمیشه مشکل از تخمکه

مورفوی 2 رو ارولوژها میگن برای ivf عالیه و دکنرای زنان میگن کافیه برای ivf

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم