2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
هر12ساعت بودم زیادکنم؟؟ضررنکنه؟

مهربون جون نگران لك نباش بيشتريا داشتن 

شيافت رو بكن هر ٨ساعت تا روز آز 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام ممنون عزیزم شکر خوبم فقط انگار یکم بقایا دارم فردا میرم دکتر ببینم چی میشه از نظر روحی خوب نبود ...

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم هر چی بگم ارومت نمیکنه 

ایشالله خدا ارامش بده

مراقب خودت باش عزیزم

😭

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم هر چی بگم ارومت نمیکنه  ایشالله خدا ارامش بده مراقب خودت باش عزیزم ...

ممنونم انشالله بارداری خوبی داشته باشی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بچه هااا من فقط یه جنین بلاست انتقال دادم فردا ۱۱ انتقال اکیه بی بی بزارم؟

١٢برو آز مامان ماهك 

بي بي نزن استرس ميگيري 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزم جواب دادی شما میدونی چند وقت بعدش میتونم برم برای پانکچر

عزيزم ٣ماه ديگه ميتوني بري واسه پانكچر فقط تو اين مدت خودت رو تقويت كن 

اها،آخه من۶بارتاحالاانتقال دادم هربارگفتن دوتاروتویه سرنگ تزریق کنین،همونم باعث ابسه میشه بعدازیه هف ...

تا الان من 10 تا آمپول تزریق کردم خدارو شکر خیلی خوبه و درد آنچنانی ندارم، فک نکنم دوتا آمپول جداگونه با یه آمپول و دوتا پرژسترون با هم فرقی داشته باشه، هردو دورش یکی هست ولی دوتا جداگونه باعث میشه آبسه نشه و دردناک هم نباشه

مهربون جون نگران لك نباش بيشتريا داشتن  شيافت رو بكن هر ٨ساعت تا روز آز

سلام عزیزم باشه نه نگران نیستم فوقش دیگه پریوده که اماده شدم.یعنی هر8ساعت بزنم؟امپول رونمیشه هروزبزنم جاش؟؟چون شیافم کمه

سل فری،1500 هستش؟؟؟ شما اونجا رفتی؟؟؟ نمیدونم کدوم بهتره،ولی میگن این چند سال اخیر،خطاهای نیلو زیا ...

دكتر من  گفت فقط نيلو 

بله ١٠روزه هم آماده شد 

سلام عزیزم باشه نه نگران نیستم فوقش دیگه پریوده که اماده شدم.یعنی هر8ساعت بزنم؟امپول رونمیشه هروزبزن ...

ببين ما هروز آمپول داشتيم بعد مركز به ما گفت اگه لك ديدين شياف رو بكنيد هر ٨ساعت آمپولم كه طبق روال بزنيد 

ميگفتن آسپرين هم قطع كنيد ولي صبح بزن مركز حتما بپرس 

انرژي منفي نده انشاالله ماماني 

عزيزان من امروز ٦ انتقالمه نمي دونم چرا خيلي لرز داشتم  جايي خوندم كه وقتي رحم جنين و پس ميزنه ...

نه عزيزم اصلا به خاطر پروژسترون 

من دوستم همينطوري بود و مثبت شد 

انشاالله مامان شدي 

ممنونم انشالله بارداری خوبی داشته باشی

سلام عزيزم خوبي بيا اينجا دردول كن آروم بشي دركت ميدونم 

تونستي يه زيارت برو يخورده آروم ميشي انشاالله قرار طبيعي مامان بشي 

نه عزيزم اصلا به خاطر پروژسترون  من دوستم همينطوري بود و مثبت شد  انشاالله مامان شدي&nbs ...

ممنون عزيزم ايشاالله ماه آخر سال همه خوش خبر باشيم و بيايم بگيم كه مامان شديم