2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
منم دوتا کنجد را با خودم آوردم خونه، فعلا استراحتم، چی چیا بخورم و. نخورم و چیکارا کنم؟ کسی راهکاری ...

عزیزم سه روز استراحت کن.غذای گرمی نخور.ادویه جان نخور.عرقیجات نخور.داروهاتو به موقع بخور.بهدانید خدا کنجدها فندق بشه و بعد نی نی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوتا کنجد را با خودم آوردم خونه، فعلا استراحتم، چی چیا بخورم و. نخورم و چیکارا کنم؟ کسی راهکاری ...

الهم صل ال محمد و آل محمد....به سلامتی خوش اومدی مامان شدنت مبارک عزیز جانم😚😚😚😚😚دوقولوهات بچسبن بهت دیگه از فردا روز بارداریت شروع میشه ۱۶ روز بعد ازمایش داری..امپول و داروهاتو سر موقع بزن..نشاسته زیاد لخور با آب ...الو کمپوت گلابی..شیر سویا زیاد بخور یبوست نشی ..سبزیجات کاهو روعن زیتون بخور...من تخمه کدو هم زیاد خوردم ایشالا به سلامتی مبارک باشه برای ماهم دعا کن😶😚😙😍😄

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
نه عزیزم، پی جی دی بودم، بلاست انتقال دادن، بله هزینه هاش کاملا آزاد هست ولی بیمه تکمیلیمون خیلی از ...

بیمه تکمیلیتون چیه؟؟  انشالله که دیگه مامان شدی

کدوم دکتر براتون انتقال دادن؟؟ 

دیگه هزینه ای ندادین امروز؟؟ بلاست خیلی شانسش بالاست

میخوام جنینامو بیارم شیراز اگه اذیت نمیشین ممنون میشم جواب بدین ..ببخشید 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
شما چطوری خانمی درچه حالی😍

خخ من منفی شدم در حال تحقیقم ببینم میشه جنینا بیارم شهر خودم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام خانوما

من چنتا سوال دارم

لطفا اگه میدونید کمکم کنید

یکی اینکه امروز آزمایش دادم که منفی بود جوابم

دیگه جنین ندارم

باید دوباره برم برای پانکچر

امروز داروهامو قطع کردم 

استرادیول و آمپول پروژسترون داشتم

میدونید چند روز بعد پریود میشم؟؟؟

خخ من منفی شدم در حال تحقیقم ببینم میشه جنینا بیارم شهر خودم 

عزیزم ناراحتت شدم من فکر کردم ازمایش ندادی چند تا جنین داشتی لکه بینی یا ترشحم داشتی دردی داشتی علاعمی چیزی امپول پروژستون زدی

سلام خانوما من چنتا سوال دارم لطفا اگه میدونید کمکم کنید یکی اینکه امروز آزمایش دادم که منفی بود ...

تا ۱۰ روز نشدی برو دکتر چند روز دیگه میشی اما برای سوال بعدیت سعی کن یه استراحت ۶ ماه به رحمت بدی چون زیاد امپولو قرص گرفتی بعدش اقدام کن ایشالا که مثبت میشی😍

عزیزم ناراحتت شدم من فکر کردم ازمایش ندادی چند تا جنین داشتی لکه بینی یا ترشحم داشتی دردی داشتی علاع ...

دوتا جنین با گرید عالی .نه لک و ترشح نداشتم .کمر درد و در پریود و تخمدانها داشتم گاهیم کشاله رانم ...علایم همش بیهوده من بدون علایمم مثبت شدم با کلی علایم که فکر میکردم مثبت میشه منفی شدم

الهم صل ال محمد و آل محمد....به سلامتی خوش اومدی مامان شدنت مبارک عزیز جانم😚😚😚😚😚دوقولوهات بچسبن ...

ممنون از راهنمایی های خوبت عزیزم، ان شاالله همه ی بچه های منتظر اینجا زودی خبر خوش مامان شدنشون بیان بگن، و برای مامان شدن تک تکمون جشن بگیریم