2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
بچه هاا من ترشح دارم ببخشید نه خیلیاا ولی هست

ترشح که عالیه دختر من در حسرت دیدنشم😂😂😂انگار واژن من خشک شده مگر برم توالت فرنگی یه ذره بیاد و گرنه رو شرت و دستمال نمیبینم من ترشح ۴ یا ۵ انتقال دیدم و تمام الان اصلا نمیبینم میگن ترشح نشونه بارداری 

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
بچه هاا من ترشح دارم ببخشید نه خیلیاا ولی هست

😂😂😂من که خیلی خجستم 😁😁😁از الان میگم چرا حالت تهوع ندارم دیگه داریم میریم هفته ۵😂😂😂😂ما ۱۶ روز بعد انتقال ازمایش میدیم تقریبا ۱ ماه چند روز میشه اگه باردار باشی میشه نزدیک ۵ هفته اما فکر کنم من از اونا میشم که فقط دل درد و کمر درد میشم باور کن این سینه هامم بخاطر امپولاست صفت شده هیچ علاعمی ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه چشم.ممنون دعاکنیدعزیزم اگرم نشه این راه رو ادامه بدم کلی وزن اضافه کردم سراین موضوع

هیچوقت ناامید نشو❤️

پیاده روی کن خیلی خوبه سریعم لاغر‌میکنه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
😂😂😂من که خیلی خجستم 😁😁😁از الان میگم چرا حالت تهوع ندارم دیگه داریم میریم هفته ۵😂😂😂😂ما ۱۶ ر ...

خدا کنه ولی خیلی استرس گرفتم خیلیییی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خدا کنه ولی خیلی استرس گرفتم خیلیییی

اگه یادت باشه من ۱۰ انتقال اومدم بهتون گفتم حالم بده خیلی یادت میاد که من مردمو زنده شدم رنگم گچ دیور کمر درد شدید گرفتگی های شدید گفتم تموم ظرف امروز فردا میشم فعلا ارومم اما دوروزه دم صبح ها اذیت میشم درد پری میاد سراغم امروز خابالو شوهرو بیدار کردم گفتم پاشو دیگه تموم شد من دارم پری میشم...گفت بگیر بخواب اون هیچ وقت دیگه نمیاد😑😑😑😑😑😑😑😑😑

اگه یادت باشه من ۱۰ انتقال اومدم بهتون گفتم حالم بده خیلی یادت میاد که من مردمو زنده شدم رنگم گچ دیو ...

نه ایشالا نی نی اومده پری تا ۸ماه نمیاد

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
جنین سه روزه؟؟ انشالله که مثبت میشی عزیزم توکل بخدا کلا هزینه هاش آزاده آره؟

نه عزیزم، پی جی دی بودم، بلاست انتقال دادن، بله هزینه هاش کاملا آزاد هست ولی بیمه تکمیلیمون خیلی از قسمتاش مثه دارو و تخمک کشی را ساپورت کرد

نه قطع نکردم اولش میخواستم قطع کنم برم امپول پنی سیلینم بزنم خوب بشم بچه هاگفتن نکن شیافمواضافه کردم

عحب قصه ای دار یم ماها :وقتی انتقال میدیم تند تند مبیریم دستشویی رستمال میکشیم به امید دیرن لک قهوه ای وقتی لک را دیریم کریه میکنیم نکن میخوان پریدد بشم دختر خوب با وجود پروژسترون احتمال پریود شدن خیلی کمه بعضیها که تعدادشون کمه ممکن این بزار به نیت لک لانه گزینی حالش ببر که مامان شری کم اون جوجه را اذیت کن 

یعنی ترشح نشونه ی بارداریه؟من ترشح دارم نگرانم.😔😔😔😥

بله نشونه بارداری...من ماهای پیش قبل پریودم ترشح سفید داشتم اما این ماه بعد انتقال نداشتم روزای اول ۴روز داشتم بعدش فقط انکار همیشه واژنم خیسه همین