2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیز دلم خیلی لطف داری امیدوارم هر چی اتفاق قشنگ برات بیفته..الهی آمین...

ممنون عزیزم ایشالله دعات اول درگیرخودت بشه بعدمن.😍😍

مواظب هودت باش برودرازبکش پتوبکش روت تکونم نخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.همگی.من امروز۳روزه عقب انداختم.قرار بوده پری شدم برم برا انتقال بی بی چکم زدم منفی بوده.تواین س ...

عزيزم يادمه شما بودي كه دكترت گفت بعد عيد بيا واسه انتقال؟ 

شايد قسمت اينه بعد عيد انتقال بدي عجله نكن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
کی انجام دادی عزیزم.چندمین دفعه مثبت شد؟

با دکتر بختیاری انتقال دوم مثبت شدم، کلاً بار چهارمم بود که مثبت شد.

اردیبهشت پانکچر شدم، یه انتقال مرداد داشتم که منفی شد، یه انتقال هم مهر داشتم که مثبت شد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بچه ها من بعد انتقال منفی ۲ بار پریود شدم. تو این دوتا سیکل بعد تخمک گذاری اصلا مثل همیشه سینه هام د ...

واسه منم قبلا سنگین میشد خیلی وقته دیگه سنگین نمیشه 

میتونه معنیش این باشه ؟؟؟؟

با دکتر بختیاری انتقال دوم مثبت شدم، کلاً بار چهارمم بود که مثبت شد. اردیبهشت پانکچر شدم، یه انتقال ...

خدا رو شکر.مبارک باشه عزیزم.الهی به خیر و سلامتی به آخر برسه و نی نی تون بیاد بغلتون

بنظرتون من داروهام قطع کنم؟؟؟روز10هستم الان لکه دیدم قهوه ای روشن بایک رگه کوچیک خونی

قطع نکن عزیزم احتمالا خونریزی لانه گزینی هستش.دکترم له من گفت اگر خونریزی داشتی یه شیاف اضافه کن.و تا روز آز ادامه بده.