2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم ان شاالله فردا صبح انتقالم هست، شما چند روزه پرژسترون تزریق میکنی، روزی دوتا یا یه دونه، آ ...

مبارکه عزیزم ان شالله مامان میشی

من از شنبه دوتا

شما چی

من پاهام حرکت نمیکنه با دستم برمیدارم پامو انقد که درد دارم

عزیزم بچه های اینجا بعضی ها من رو میشناسن و از مشکلم خبر دارن مشکل من علاوه بر آزواسپرمی همسرم مشکل ...

قربون آهو بانوی عزیزمیدونم گرفتاری تورو من از تابستون تقریبا هروز همه پستارو میخونم از داشتن دوستای مثل شماهم خیلی خرسندم برای آرامش زندگیم دعا کنید منو همسرم خیلی سختی کشیدیم خیلی یعنی یه رمان از زندگیمون میشه نوشت ازبس فرازو نشیبه زندگیمون زیاده اما اما خدا بزرگه توکلم به اونه هر چی خیره من از اون میخوام هرچی 🤗🙏🤗🙏🤗🙏🤗🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

خب پس خيالت راحت شد عزيزم  آره عارفي خيلي عصبانيه و مغرور

اره من باحرفای شما  ها اروم شده بودم  .. ❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عزیزم امیدوارم خدا به دلت ارامش بده و لذت مادرشدن و بچشی ولی گلم چرا بخاطر بچه زندکیتو خراب میکنی؟هز ...

گلم اتفاقا من جلوی همسر حتی خواهر زادمم صدا نمیکنم باون همه عزیزیش میگم برداشت بد نکنه کلا آدم بچه دوستیم ناخودآگاه بچه ها میان دورم ولی همسرم جایی باشه خودمو به یه چیزه دیگه سرگرم میکنم فقط یه مدت حالتای افسردگی داره همسرم از بس باهاش راه میام خودمو یادم رفته از بس دلداری میدم دارم کم میارم خدا آرامش بده من بدونه همسرم میمیرم خودشم میدونه ولی مثلا میخواد من برم دنبال زندگیم کاش دستگاه ذهن خوان داشتیم میفهمید زندگی بابچه بدونه اون زندگی نیست جهنم منه  خدا زندگیمو آرامش بده 🙏🤗🙏🤗🙏🤗🙏🤗

خب اون گیر بده شما نباید جدی بگیری عزیزم، باید یجوری رفتار کنی که فکر نکنه مشکله خودشه تنها، مثلا من ...

شادن گل من هر کی ازم بپرسه چرا بچه ندارید میگم هردو مشکل داریم و اصلانمیخوایم ،خودمون چه گلی به سر مامان وباباهامون زدیم تایکی بیاد برای ما ،ولی همسرم خیلی غصه داره من حتی خوانواده هامون نمیدونن مشکل اصلی همسرمه خیال میکنن زیادیش از منه ولی میکم‌ول کن به مردم چه ولی خودش تو جمع ومهمونی خیلی سختش گاهی میگه منم میگم ول کن بچه‌میاد عشق حال یادمون میره ولی منم زنم اگه یکم کشش بیاره میگم اره خیلی خوب بود داشتیم بعد گیر میده میگه دیدید خودتم میخوای یک دستی میزنه چیکارکنم فقط از خدامیخوام آرامش برای همسرم که منم کنارش آروم بگیرم همین 🤗🙏🤗😁😁🙏🤗