2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیرو تایپکم    من سقط نکردم  .. قرار بود برم  تو سیکل میکرو باز   ..بعد &nb ...

بله عزيزم اگه چسبندگي دارين بايد هيسترو بشين

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
پس چرا بهم میگفتن سیکلت دست ماست تا امپول نزنی آزاد نمیسن بخدا خیلی بی دقتن خدا ازشون نگذره

منم مثل شمام تو iuiتخمك دوروز جلو تر آزاد شد ولي من شنيدم تو ميكرو چون داروها زياده ديگه كلا اون سيكل دست دكتر 

دكترا ما  كه دلسوزنيستن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم مثل شمام تو iuiتخمك دوروز جلو تر آزاد شد ولي من شنيدم تو ميكرو چون داروها زياده ديگه كلا اون سيك ...

من مطمئن بودم ازاد شدن

علایمشو داشتم ولی روز پانچ هیچی علایم یا ترشح یا درد نداشتم

خیلی بی دقتی کردن

خدا ازشون نگذره

چی بگم والا,یعنی منم دیرپانکچرکردن؟؟منم 8تافولی داشتم

واقعا

8 تا فولیکول باید به تو حداقل 8 تا تخمک بده، 8 تا واقعا عالی بوده که

یکی دو روز قبل پانکچر ترشح نداشتی یا زیر شکمت درد نمیکرد یا تیر نمیکشید

من سری قبل 6 تا فولیکول داشتم که از 6 تا 11 تا تخمک کشیدن

شایدم ازاد شده برات

کدوم مرکز رفتی؟

چه عواملی میتونه باعث منفی شدن بشه؟؟.گرید جنینا هم آ و بی بوده.ولی منفی شدم ...

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من مطمئن بودم ازاد شدن علایمشو داشتم ولی روز پانچ هیچی علایم یا ترشح یا درد نداشتم خیلی بی دقتی ک ...

عزيز دلم انشاالله پنجشنبه انتقال ميدي و با همون بار اول ني ني محكم ميچسبه به دلت 

من خيليا تايپيكارو خوندم كه فقط يدونه جنين داشتن كه الان ني ني هاشون بزرگ شدن فقط توكل كن به خدا 

به همسرتم بگو اگه بچه ميخوايم بايد جفتمون تلاش كنيم نه اينكه همه بارش گردن من باشه  

همسرت مشكل اسپرم نداره ؟

عزيز دلم انشاالله پنجشنبه انتقال ميدي و با همون بار اول ني ني محكم ميچسبه به دلت  من خيليا تاي ...

ایشالا

دیگه سپردم بخدا

دوستم برام دعا کن،ایشالا که توام زودتر مامان شی

نه اون مشکل نداره

من فقط مشکل دارم

اندومتریوز لعنتی

بر همینم زیاد نمیتونم حرف بزنم

هنوز شوهرم نمیدونه من مشکل دارم

اصلا بهش نگفتم،گفتم سالمم

بگم که دیگه زبونش بیشتر دراز میشه

بله عزيزم اگه چسبندگي دارين بايد هيسترو بشين

هیسترو رو موافقم  دیگه  چرا باید کورتاژ  تشخیصی  بشم.. شما دکتر نصر میشناسین  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
ایشالا دیگه سپردم بخدا دوستم برام دعا کن،ایشالا که توام زودتر مامان شی نه اون مشکل نداره من فق ...

انشاالله اميدت به خدا باشه 

فقط انتقال  دادي كه استرس و ناراحتي رو بزار كنار خدا بزرگه انشاالله همون بار اول مامان ميشي 

از الان شروع كن آب زياد بخور چون دارو زياد استفاده ميكني بايد مصرف مايعات رو ببري بالا  

هیسترو رو موافقم  دیگه  چرا باید کورتاژ  تشخیصی  بشم.. شما دکتر نصر میشناسین&nbs ...

كوتاژ تشخيصي رو نميدونم عزيزم 

من ميخوام انتقال بعديم رو برم پيش نصر خيلي ازش تعريف ميكنن 

خودت دكتر نصر بهت گفته ؟ اگه اره كه اعتماد كن به حرفش

كوتاژ تشخيصي رو نميدونم عزيزم  من ميخوام انتقال بعديم رو برم پيش نصر خيلي ازش تعريف ميكنن  ...

نه  نصر نوبت دارم ۱۱  ..  الان دکترم عارفیه اعتماد کنم  ؟  ..میدونی دکتر نصر  سرم ای وی جی میده   یا اینکه واسه سقط مکرر هست یانه   چون علاوه بر شوهرم  خودم یه کم  ایمنی انعقادی مشکل دارم..

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔