2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
اره بابا من فقط میرم ازمایش میدم میگم اون بره بگیره.اره خداخودش روحیه توپول بده.توروز چندی الان؟؟

سومم تموم نشده😂غربتی بازیام ی جوره انگار ده روزه انتقال دادم😂کلا تحملم کمه😬ی جا بند نمیشم😒

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
😂😂😂ما حامله بشیم چی بشیم😂منم هوس فالوده کردم😂

منم همين فكرو ميكردم ولي اگه تهوع بزاره😂 

انشاالله باراري راحت و سالم رو تجربه كني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره الان به همسرم ميگم بخره  نه اصلا عادي باش خودت باش فقط تو ورژن آروم تر انشاالله خوش خبر با ...

افرین بگو.پس توبعدانتقال میدی,ایشالله که خیرباشه عزیزم.دارم خودمواماده میکنم ولی این لحظاتودوست دارم حس میکنم بخدانزدیکترم اصلا

سومم تموم نشده😂غربتی بازیام ی جوره انگار ده روزه انتقال دادم😂کلا تحملم کمه😬ی جا بند نمیشم😒

خخخ منم اولا اینجوربودم روز دوم هی پامیشدم.طبیعیه دیگه کم کم عادت میکنی اولاش سختتره الان بازبهتره وفق میدیم خودمون رو.توبلاست انتقال دادی؟همون پنج روزه

آها تو همونی بودی که آخر اومدی تازه داشته چایی میخوردی پرستارا میگفتن زود لباستو عوض کن بیا؟

چه بامزه اينجا همه آشنا در ميان  فقط قوم شوهرنباشه هر كي ميخواد باشه 😂😂😂😂

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیز دلم . تهوع داری؟ بارداری؟

خواهش ميكنم 

الان نه قبلا تهوع داشتم خيلي خيلي فكر نكنم كسي مثل من بود البته شوخي كردم تهوع كلا تو بارداري خيلي بد

دوستان من ۱۰ روز تخمک کشی دارم چی بخورم ک تخمک با کیفیت تری داشته باشم

عزيزم الان توكل به خدا 

تو اين مدت آبميوه  طبيعي و ميوه و سبزيجات تازه استفاده كن ازالان شروع كن هروز سفيده تخم مرغ و خوراكي هاي پروتئين دار بخور كه خدايي نكرده بعدش حالت بد نشه

عزيزم الان توكل به خدا  تو اين مدت آبميوه  طبيعي و ميوه و سبزيجات تازه استفاده كن از ...

مرسی گلم

یه سوال شیر سویا رو از کجا تهیه کنم

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
خخخ منم اولا اینجوربودم روز دوم هی پامیشدم.طبیعیه دیگه کم کم عادت میکنی اولاش سختتره الان بازبهتره و ...

بلاست یعنی ۵ روزه؟نه مال من ۳ روزه بودن شنیدم ۵ روزه بهتره نه؟

خواهش ميكنم  الان نه قبلا تهوع داشتم خيلي خيلي فكر نكنم كسي مثل من بود البته شوخي كردم تهوع كل ...

اهان الان تو چ مرحله ای هستی؟. اره خیلی بده😷

بلاست یعنی ۵ روزه؟نه مال من ۳ روزه بودن شنیدم ۵ روزه بهتره نه؟

نه برای همه بهترنیست برای من خودم چون یکی بود گفتن ریسک نمیکنیم شرایط رحم بهتره همون سه روزه گذاشتن.هیچ گریدشم نگفتن

نه برای همه بهترنیست برای من خودم چون یکی بود گفتن ریسک نمیکنیم شرایط رحم بهتره همون سه روزه گذاشتن. ...

کافیه خدا اراده کنه یکی براش کافیه هییییییچچچ چیزییییی از قدرت خدا خارج نیست دوست منم با ی دونه باردار شد فقط توکل بخودش مطمینم خیره برات 😘😘😘