2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
من تو رویان با همه آزمایشات و داروها سونو ها ویزیت ها هزینه فریز جنین و عمل و انتقال حدودا ۸ تومن شد

دلارام جون منم رویان انجام دادم دکترم حافظی اما رو انتقاللم دکتر دیگه ایی بود 

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

دوستان انتقالی امروز حالشون چطوره...من که درد کمرم از دیروز خیلی بهتره اما همش میترسم پری شم همش ۵ روز دیگه نیاد حله😅😅😅😅😅

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی کسی بوده کم کاری تیروئید داشته باشه به خاطر آمپولای این دوره کم کاریش بیشتر بشه ؟چون کم کاری من دو ماه پیش خوب بود بعد زدن این آمپولا رفته رو 5 خودشون که چیزی نگفتن اما خودم دیدم تو عوارض هورمون رشد که میزدم کم کاری تیروئید بود بهشونم گفتم با تعجب نگام می کردم الان بدنم ورم کرده فقط نمی دونم تاثیرش موقت یا دائم چون دارم قرص لووتیروکسین می خورم چهار سال تحت کنترل بود کسی تجربه مشابه داره؟

اره بابا همه حامله ایم ایشالا بفکر سیسمونی بیوفتیم همههه البته من بچه دومم خیلی مثل اولی کاری نمی کن ...

ای جانم خدا برات حفظش کنه اقا من نمیتونم بشینم میترسم کاردست خودم بدم هی پامیشم خسته میشم عذاب وجدانم میگیرم بعدش

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
اره ولی جرات ندارم  اصلا شوهرم حالمو میگیره  کارگرم هی می خواد بره نشده خودم نبودم حالا ف ...

خخخ اره دقیقاعین همسرمن چسبیده ام خانه مادرم.اونهاهم بدترازهمسرم ولی دیگه دراز نمیکشم میبین دوساعت مداوم میشینم اشکال نداره که??

راستی کسی بوده کم کاری تیروئید داشته باشه به خاطر آمپولای این دوره کم کاریش بیشتر بشه ؟چون کم کاری م ...

تحت نظر دکتر غدد هم هستی؟ شاید بهترباشه زیر نظر دکتر غدد هم باشی

دلارام جون منم رویان انجام دادم دکترم حافظی اما رو انتقاللم دکتر دیگه ایی بود 

اره انتقالمون با هم بود.نمیدونم کدوم تخت بودی اما تخت من روبروی در بود😊😊 

من دکتر تهرانی برام انتقال داد.دکتر رو پروندم مصطفایی بود

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
من خيلي فالوده ميخوردم 😋😋 نوش جان بخور 

الان میخوری؟؟به به نوش جون دهنم اب افتادبرای بستنی 🤤🤤🤤

میگم دوساعت بشینم ضررنداره که؟چون نشستم.وای خیلی تخمه شکوندم حالم بهم میخوره...این داستان من شکمو🤣🤣

الان میخوری؟؟به به نوش جون دهنم اب افتادبرای بستنی 🤤🤤🤤 میگم دوساعت بشینم ضررنداره که؟چون نشستم.و ...

😂😂😂منم بند کردم به بادوم 😂منم شکموام 😂 فقط گاهی زیر دلم منقبض میشه شمام میشی؟