2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
منم سمت راستمه فک کنم نی نیات پسرن اره؟

سلام سلام چه خبره؟خوبی؟کجات دردمیکنه؟؟بوگوعزیزم بوگو.😁😁

ایشالله تومامان شدی.

من که ازامروزتهوع ام قطع شد🤣🤣مریضم انگارسیستماقاطی کرده

من مامانم میزنه آمپولام وووو بگو بیان خونه برات ۵ روره اول و بزنن

تا قبل از انتقال مشکلی ندارم، میتونم رانندگی کنم، بعد از انتقال دیگه سخته، خدا حفظ کنه مادرتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست خودم نيست بخدا اصلا دست خودم نيست کاش بتونم يکم مثبت فک کنم تو اتاق عمل انقدر گريه کردم ديروز وخ ...

این چه حرفیه عزیزم توکل داشته باش انرژی کائناتو باور داشته باش مثبت فکر کن بزار اتفاقای شیرین و مثبت پیش روت بیان میدونم سخته ولی باید تحمل داشته باشی اخه قراره مامان شی پس بایسی تحملت خیلی بابا باشه برا فردای بچت لازمه اگه تا الانم مامان نشدی بدون لابد هنوز وقتش نرسیده بود با امید و توکل همه چی درست میشه فقط بسپار به بالاسریت کاریتم نباشه بالاتر از دست خدا دستی نیس🙏🏻🙏🏻🙏🏻😊

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ببخشيد عزيزم انوکسا رو دکتر چرا داده بهت؟ به من بعد پانکچرم داده ؟ ولي انقدر درد داره نميتونم بزنم

تا جایی میدونم برای همه آی وی اف و میکرویی ها میدن..

اگه دکتر داده حتما بزن..

من برای پروژسترونم خیلی اذیت میشدم از دکتر خواهش کردم قرصی شیافی جایگزینش کنه..که دکتر گفت عزیزم همین آمپولاهه که تا الان بچتو نگه داشته..منم ترسیدم دردشم با جون دل پذیرفتم😐

تا جایی میدونم برای همه آی وی اف و میکرویی ها میدن.. اگه دکتر داده حتما بزن.. من برای پروژسترونم خ ...

😆😆😆😆عزيزممم امپولاي انوکسا وحشتناک گردنمو درد مياره ...

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
جالبه، ولی ندیدم تا حالا کسی اینجوری بگه، حالا چرا قطع کرده بودی؟ 

شایدم خودم بخاطر بارداری خوش خواب شدم و ربطی به آمپولا نداشته باشه

من بخاطر سرکلاژ که کردم دکترم گفت آسپرین و انوکسا رو تا سه چهار روز قطع کنم

واقعا کم نشدن قبل پانکچر داشتی

آره قبل پانکچر..ترشحم زیاد بود..همش حس میکردم فولی هام آزاد شدن..به دکترم گفتم زودتر تخمک کشی کنه که یه وقت تخمکام آزاد نشه؟اونم گفت دور ازجون😂😂..همون تاریخی که خودش تعیین کرده بود پانکچر کردم..سیزدهم پری بود فکر کنم

آره قبل پانکچر..ترشحم زیاد بود..همش حس میکردم فولی هام آزاد شدن..به دکترم گفتم زودتر تخمک کشی کنه که ...

پس چرا من روز 4 شنبه 6 تا فولی داشتم ولی دیروز شده بود 3 تا

این یعنی چی

چرا کم شدن؟

از دیروز ترشح دارم

میترسم این 3 تا هم رفته باشن

😆😆😆😆عزيزممم امپولاي انوکسا وحشتناک گردنمو درد مياره ...

گردنت رو چرا؟؟

مطمئنی بخاطر آمپوله هست؟

من آنوکسا رو تو بازوم میزنم..همون لحظه درد زیادی داره ولی بعدش زیاد جاش درد نمیکنه

ولی پروژسترونه پدرمو دراورده😖

همش میترسیدم کارم به سروم بکشه😭😭😭😭😭 همیشه گفتن از هرچی بترسی همون برات اتفاق میفته.هعی خدا

عزيزم سرم كه بد نيست بگو بيان خونه واست وصل كنن خيلي كمكت ميكنن 

دركت ميكنم خيلي سخته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷