2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
مبارکه مامان آرامش  انشالله 120 سال زیر سایه پدر مادر شاد زندگی کنه

ممنون عزیزم انشاللله هر چه زودتر خبر بارداری شما رو ببینم و شادی کنم

خیلی دعا کردم براتون و همه بچه های تاپیک خیلی دلن روشن انشالله بچه های ۹۹ شمارو کنارتون باشم به امید خدا

وای سال۹۹ چه رند میشه😊

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها چه خبرا من وقت نمیکنم تاپیک و مثل قبل همه رو کامل بخونم اگه خبر جدیدی هست بزارین انشالله کلی مثبت داریم به امید خدا😘😍🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلمییی خدا از دهنت بشنوه به دخترم نگفتم که چه خبره فقط گفتم دکتر یه داروهایی داده که برای بچه د ...

مامان ماهک شما بچه هم داریددددد😉😉😉😉😉😉😉بابا از خدا چی میخوای دیگه عزیزم یه فرشته هم که داری خداروشکر💙

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
مامان ماهک شما بچه هم داریددددد😉😉😉😉😉😉😉بابا از خدا چی میخوای دیگه عزیزم یه فرشته هم که داری خد ...

بله 😍

ایشالا اینم بشه دیگه دوتا بچه بسه خخخ یکی کمه حتما دوتا بیارین 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

دوستان من حالم خيلي بده کي قراره خوب بشم روز سوم پانکچرم هست که هايپر شدم ميل به هيچي ندارم پودر پروتيين سراغ نداري اسمشو بگيد برم بخرم شمارو بقران قسم کمکم کنيد خيلي حالم بده

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
نيلا سلام خوبي؟ چيكارا ميكني؟ شما الان تو كه مرحله اي؟ دلم برات تنگ شده بود

سلام محیا جان خوبی عزیزم؟ من به امید‌خدا روز ۶ انتقال هستم ، دیگه اخرین جنینام هست، منتظر معجزه الهی هستم

عزیرم تو‌چیکار میکنی؟ امیدوارم استرست کمتر شده باشه و آرامشت بیشتر

قبلا زينبي بود آنا تورک جواب ميدادن ديکع هيچکس جواب نميده

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سرویکسم توی سونوی ان تی زده بود31 دکتر تا دید گفت رحمت کوتاهه باید سرکلاژ بشی.. آره یه ده دقه یه ر ...

اره سرماخوردگي واقعا خر است واقعا ادم اذيت ميشه راستي تهوعت بهتر نشد؟منم دكتر گفت سرويكس هر چي باشه احتمالا سركلاژت كنم نميدونم