2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
اره بابادرسته.توکل برخدا.خیلی دعات میکنم همش میای جلوچشمم الهی مادربشی

قربونت عزیزم، انشاالله😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربونت، سنم که چرا بالاست الان 35 هستم بعداز عید میشه 36 ذخیرمم تا قبل از دوتا پانکچر 5 بود الان رو ...

ذخیرت عالیه عزیزم سنتم واسه ivf  زیاد نیست 

یک ویزیت برو  همه مدارکتم ببر ببین قبول میکنه همون جنیناتو بیاری انتقال بده برات

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله مشکل خاصی نداریم بجز فاکتور سن

پس ایشالا طبیعی حامله میشی 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
نه فعلا دارم طب سنتیو انجام میدم بهم بر اساس طبمون دمنوش داده هم من هم شوهرم باید تا 15 روز بخوریم و ...

انشاءالله نتیجه بگیری بهار جون ...برای شما جواب بده برای منم جای امید باشه برم منم..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام به همه ی دوستای خوبم.من یه مدتی نبودم چون میخواستم از نگرانی ها دور باشم.امیدوارم هرکدوم از دوس ...

انشاءالله هم شما هم همه ی منتظرا تا سال بعد به حق فاطمه زهرا باهم مامان بشیم...

سلام ازمایش منم منفی شد متاسفانه برای بلر چهارم ایندفعه خیلی امیدوار بودم راضیم به رضای خدا 

وای خیلی ناراحت شدم چقدر امیدوار بودم مثبت میشی 😔😔😔..الهی به حق خانم زهرا طبیعی باردار بشی..

چی بگم پناه بر خدا میگما من مطب میرم اگه بیام اونجا بگم برای شوهرم آزمایش بنویسن برای دی اف آی، به ...

نمیدونم عزیزم اگه بخای من میخام برم واست میپرسم ؟؟بعد بهت خبرمیدم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ذخیرت عالیه عزیزم سنتم واسه ivf  زیاد نیست  یک ویزیت برو  همه مدارکتم ببر ببین قبول ...

ممنون تاراجون😙

برم ببینم چی میگه، توکل به خدا ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کجا برم تهرانم  

عزیزم من شهرستانم بچه ها دیگه میتونن کمکت کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم عزیزم اگه بخای من میخام برم واست میپرسم ؟؟بعد بهت خبرمیدم

آره دمت گرم لطف میکنی😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوتا آدرین منمی‌کنم میدمت ..از دکترای عالی هستن تو زمینه سونو ان تی و آنومالی...دکتر ابطحی روبروی هت ...

ممنونم😍😍 عاشق دکترای مهربونم😚😚😚

دکتر سونوم خیلی کم حرف و خشکه..لحظه آخر صفحه رو نشونم میده میگه این یکیش اونم اون یکیش!!اصلا تا من بیام دقت کنم چی به چیه صفحه رو برگردونده طرف خودش😒😒

ولی دیروز موقع سرکلاژ دکترم که خیلی مهربونه اومد اول یه سونو کرد و قشنگ نی نی هامو نشونم داد..خیلی کیف کردم😃😃😃 تازه معنی سونو رو فهمیدم چه کیفی میده

خدا کنه اینایی که گفتی باشن توی تعطیلات..