2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
عزیزم شوهرم امروز نبود فردا انشالله امروز به شدت زیر شکمم منقبض میشه و انگار رحمم کش میاد و درد داره ...

انشاءالله فردا میای خبر مثبت شدنتو میدی برات دعا میکنم عزیزم 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

سلام خانم هاوخواهش می کنم هر کس می تونه کمک کنه سوالمو ریپلای کنید که بتونم پیدا کنم لطفا چون صفحات خیلی زود پیش میره ....لطف کنید یه دکتر خوب برا درمان اندومتریوز بگید تبریز باشه لطفا کمکم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم فردا لوبیاسبز میخرم و پیاده رویمو بیشتر میکنم الهی ک هر چی میخواین خدا بهتون بده

لوبیا سبز را زیاد بخار پز کن و بخور و اب فراوان استرادیولت هم میتونی ۴ تاش کنی من ۳ تا بود وقتی روز ۱۲ سیکل رفتم کرد ۴ تا 

لوبیا سبز را زیاد بخار پز کن و بخور و اب فراوان استرادیولت هم میتونی ۴ تاش کنی من ۳ تا بود وقتی روز ...

دلم میخواد ۴ تاش کنم ولی میترسم دکترم عصبانی بشه

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 
ممنونم انشالله باامید به خدا مشکل همه مون حل میشه 

عزیزم خیلی سختی کشیدی پنج بار از دست دادن بچه خیلی سخت😢😢قربونت برم انشاءالله طبیعی مامان بشی و خدا یه بچه سالم بهت بده آمین

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام خانم هاوخواهش می کنم هر کس می تونه کمک کنه سوالمو ریپلای کنید که بتونم پیدا کنم لطفا چون صفحات ...

بنظرم باید بری تهران مرکز ابن سینا

لوبیا سبز را زیاد بخار پز کن و بخور و اب فراوان استرادیولت هم میتونی ۴ تاش کنی من ۳ تا بود وقتی روز ...

روز دوازده آندومترتون چند بود؟

خیلی ممنونم بابت راهنمایی هات بیسکویت سبوس دار کدوم ها هستن؟ نه دوستم من دوقلو ندارم خدا دوقلو هاتو ...

من ساقه طلایی میخورم.مارک های دبگم هست.ترد هم میتونی.

دوقلویی چون جفت ها دو تا هستند ، و یکی از عوامل قند ، بخاطر جفت هست ،

ان شاالله ک شما قند نداری .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دوستان کسانی که انتقال میدن و امپول یا شیاف پروژستون میزنن ایا تازمانی که اون دارو رو استفاده کنن پر ...

خیلی نادره. ولی بوده. اما نه همون اولا. مثلا روزای آخر.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار