2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستیا عکس رنگی گرفتم چسبندگی داشتم یکی از لوله ها هم بسته بود حالا چی میشه؟ روی آی وی اف اث ...

سلام عزيزم واسه اي وي اف كه به لوله ها كاري ندارن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزيزم واسه اي وي اف كه به لوله ها كاري ندارن 

ولی لیانا جون من خیلیا رو دیدم لوله هاشون بسته بوده البته هردوش یا کلا برداشتن ولی نتیجه نگرفتن یکیش خودم، واقعا هم نباید ربطی داشته باشه ولی انگار داره، لوله های من هیدرو هم نیست فقط بستست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ولی لیانا جون من خیلیا رو دیدم لوله هاشون بسته بوده البته هردوش یا کلا برداشتن ولی نتیجه نگرفتن یکیش ...

نميدونم آخه دكترم اينطور گفت آخه تو اي وي اف جنينو ميزارن تو رحم 

مثلا خيليا بودن كلا لوله نداشتم و اي وي اف مثبت شده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ليلا جون منم تو اين فكرم كه از بهمن ببرم مام  ولي ميترسم خراب بشن  ميشه فقط يه ني رو انت ...

منم تو فکر بودم از گاندی ببرم مام دکتر نصر برام انتقال بده ولی اونروز دیدم یک خانمه یک چیزی شبیه فلاکس دستشه!! داره با اون جنیناشو میبره میترسم از بین برند حالا اگه تعداد جنین زیاد باشه میشه ریسک کرد و یک نی رو برد ولی تو تعداد کم فرصت ریسک نیست

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام.دوستان کسی از شماهاتا حالا قبل از پانکچر یا انتقال طب سوزنی انجام داده؟

سلام عزيزم فكر كنم ثمين جون انجام داد

ولی لیانا جون من خیلیا رو دیدم لوله هاشون بسته بوده البته هردوش یا کلا برداشتن ولی نتیجه نگرفتن یکیش ...

شادن جان متاسفم ولی به احتمال زیاد لوله هات هیدرو هست و نمیتونند تشخیص بدند حتما عکس رنگی جای معتبر بگیر و ببر دکتر پادمهر یا دکتر نصر ببینند 

منم تو فکر بودم از گاندی ببرم مام دکتر نصر برام انتقال بده ولی اونروز دیدم یک خانمه یک چیزی شبیه فلا ...

سلام تارا جون خوبي رفتي عابدي؟ راضي بودي 

ببين يه اسم ديگه دارن اون جاي جنين من از مام پرسيدم گفت بهت ميدم كه بري جنيناتو بياري هزينشم ١٠٠ گفت از شهرستان ميارن جنين 

نميدونم منم ميترسم 

ولي ليلا جون از رويان برده آبان و خداروشكر مامان شد

سلام تارا جون خوبي رفتي عابدي؟ راضي بودي  ببين يه اسم ديگه دارن اون جاي جنين من از مام پرسيدم ...

سلام لیانا جون 

بله دی ماه رفتم ویزیت عابدی دکتر خوبیه ولی خب در مقایسه با دکتر خودم بازم من وزنه چوبساز رو سنگینتر دیدم و دوباره با ایشون پانکچر کردم دو هفته پیش ولی شرایط رحم خوب نداد و انتقال فرش منتفی شد 

اگه تعداد جنینات زیاده یک نی رو ببر نصر برات انتقال بده بالاخره باید ریسک کنیم چاره ای نداریم ولی من تعداد جنینام کمه و فعلا قدرت ریسک ندارم تا ببینم بعدا چطور میشه

فعلا همسرم راضی شد بیاد ارولوژ و بهش سینال اف داد دو ماه استفاده کنه شاید بعد از عید دوباره پانکچر کنم 

سلام عزيزم فكر كنم ثمين جون انجام داد

اره یادمه ثمین انجام داد ولی متاسفانه منفی شد.به من دکتر گفت تاثیرش ثابت شده نیست ولی برای هرکسی انجام دادم مثبت شده و ارامش بخش هست.حالا دودل هستم که برم یا نه؟ خواستم بدونم اگه درد نداره برم🙈🙈🙈

سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

مبااااااااارکه زینب جون،به سلامتی.

چند روز بود خیلی توو فکرت بودم،ان شاالله زیر سایه پدر و مادر پایدار باشه.😍😍😍😍