2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

وای واقعاخبرخوشی شنیدم ناراحتی ازم رفت,اره که دعات میکردیم ازبس توخوبی,توام مارودعاکردی؟؟منم انتقال دادم الان روزسه هستم فقط یک جنین تشکیل شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ کدومش نگرفت برات یعنی؟؟ ازمایشات انعقاد دادی prp  و اینا چی

نه 6تاش مونده هنوز

پی ار پی رو دکترم قبول نداره، خراش و چسب جنین داشتم، دکترم میگه جنینات ضعیفن آزمایش لازم نداری

جنینام سه روزه هستن کیفیتشونم خوبه ولی رشدشون میدن برای بلاست فقط تا مورولا خوب پیش میرن بعدش ضعیف میشن اینام همونجور ضعیف انتقال میدن خب معلومه نمیگیره اینجوری

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

الهاااااامی بیا بگو بهم بلاخره چجوری حاجت روا شدی من تو تاپیکات گشتم کلی هم گریمو دراوردی دختر😭😭😭😭😭😭مخصوصا زن های عرب ...از بارداریت هیچی نزاشتی و خبر خوش شنیدنتو اطفا بگو برام 🌹

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
اینم شده قسمت من عزیزم...😔

شادان جان منک اینبارکامل ناامیدام..همه میگن دکترت عوض کن..الانم نمیدونم ایا دکتری دیگه برام انتقال میده،،با چه بدبختی این جنینا تشکیل شد همسرم عمل تسه رو انجام داد و دیگه حاصر نیست دوباره تکرار کنه..ـشانس من همین یه بسته ایی که دارم 

مرسیی عزیزم الان دیدم ناراحتی ازم رفت,دلم میخواست بزنم زیرگریه هنوزتازه روزسه انتقالم

چرا ناراحتی عزیزم ؟؟؟ 

تازه روز سومی ای جوونم خدا حفظشون کنه 

خداجونم شکرت       
چرا ناراحتی عزیزم ؟؟؟  تازه روز سومی ای جوونم خدا حفظشون کنه

حفظشون کنه؟کلایه فسقل برام تشکیل شد.نمیدونم چرامیترسم منم منفی شم.گاهی نمیتونم غلبه کنم.باهاش حرف میزنم.این امپول انوکساپارین هم که رومخه کلابس میسوزه

سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

عزیزم❤❤❤ مبااارک باشه😙😙😙 زینبی جون برای منم دعا کن زودتر مامان بشم ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه 6تاش مونده هنوز پی ار پی رو دکترم قبول نداره، خراش و چسب جنین داشتم، دکترم میگه جنینات ضعیفن آزم ...

من بار اول جنین دوروزه ضعیف انتقال دادم هیشکی امید نداشت مثبت شدم 

بار دوم بلاست بار سوم چهارروزه ولی منفی شدم 

فقط باید خدا بخواد 

ولی بنظرم شما دوروزه انتقال بده بالاخره محیط رحم برای رشدشون بهتره 

خداجونم شکرت       
شادان جان منک اینبارکامل ناامیدام..همه میگن دکترت عوض کن..الانم نمیدونم ایا دکتری دیگه برام انتقال م ...

میشه این متنتو یه بار دیگه بفرستی برای من چپکی همشو نوشته😂😂😂

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
شادان جان منک اینبارکامل ناامیدام..همه میگن دکترت عوض کن..الانم نمیدونم ایا دکتری دیگه برام انتقال م ...

خدا کنه برات بگیره این سری، واقعا پشت سر هم منفی شدن خیلی آدمو دلسرد و ناامید میکنه

من الان هم به دکتر هم مرکزی که میرم شک کردم دیگه، میگم آخه چجوریه بعضیا با جنین b یا c مامان میشم من با 9تا جنین a نتونستم، خواست خدا مهمه اینو قبول دارم ولی به روز بودن تجهیزات یا دقت دکترم مهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حفظشون کنه؟کلایه فسقل برام تشکیل شد.نمیدونم چرامیترسم منم منفی شم.گاهی نمیتونم غلبه کنم.باهاش حرف می ...

اول نوشتم حدا حفظش کنه بعد ویرایش کردم 

انشاءلله دوقلو میشه 😍😍😍😍

خیلیا بودن جنیناشون تکثیر شده دوقلو شده 

یه موقع غصه یه دونه بودنشو نخوریااا همه ما یه دونه نی نی سالم میخوایم 

من 8 تا جنین داشتم دوبار انتقال دادم منفی شد ولی دوستم یه دونه جنین داشت همونم چند ماه پیش دنیا اومد 

فکرشو کن از الان نی نیت تو رحمت داره رشد میکنه 

اونوقت تو گریه میکنی عزیز دلم؟

خداجونم شکرت       
اول نوشتم حدا حفظش کنه بعد ویرایش کردم  انشاءلله دوقلو میشه 😍😍😍😍 خیلیا بودن جنیناشون تکثی ...

مرسیی واقعاچقده خوبیدشماها.واقعادل بزرگی داریدبااینکه همدردیم ادمودلداری میدید.واقعا؟میشه؟خداازدهنت بشنوه ایشالله خودتم صاحب کوچولوهای نازنازی بشی الهی.اره گاهی نیبینی لعنتی شیطون میادسراغم میگم من که فقط همینودارم نشه چی,ولی اخرمیگم توکل برخدادست من نیست که.واقعابرای دوستتم باراول گرفت؟؟باهمون یدونه؟منم اونطورایشالله خداخودش جواب دل شکستمون روبده.