2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عزيزم دو سه روز اول طبيعي به خاطر اينكه رحم دستكاري شده  انشاالله دوهفته ديگه خبر مامان شدنت ر ...

وای ایشالله توکل برخدا,کاش میشدزودفهمید😁😁😁

پس طبیعیه,من شبهاناخوداگاه به پهلومیخوابم موردنداره؟؟؟

اینجور سقطا کلا مال اسپرمو تخمکه اکثرا ،مثلا اگه سن زن بالا باشه ذخیرش خیلی پایین میگن از تخمکه وگرن ...

اره بنده خدا سنی نداره ۳۰ سالشه و ذهیره کم داره

تپلی هم هست pco هم هست

کیستم داره نمیتونه ورزش کنه

حالا من پیشنهاد این قرصا دادم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگودختر,خیلی ناراحت شدم اصلااااا,خدابزرگه.فریزی هات تموم شدن؟؟😭😫😭

امروز عزیزم

نه 6تا دیگه دارم ولی اونام مثل اینا، کلا همشون یجورن هشت سلولی a هستن

انشاالله شما مامان بشی بازم خوبه😍😍😍 من اینقدر اذیت شدم دلم نمیخواد هیچکس تجربش کنه ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره عزیزم، دوازدهم خودم میدونستم منفی میشم غیر از این بود تعجب میکردم انشاالله شماها مثبت بشین وای ...

شادن جون مگه آز دادي ؟ منتظر جواب مثبت بودم 

خيلي ناراحت شدم عزيزم انشاالله خدا بهت طبيعي بده غصه نخور دركت ميكنم 😔

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ربطی به پی سی او اینا نداره ،سنش بالاس؟ذخیره تخمدان داده؟ازامایش شوهرشم باید مرکز ناباروری باشه حتما ...

اره ذخیرش کمه

گمونم زیر یک باید باشه سنشم ۳۰

کیست بزرگیم داره ی سقط ۸هفته داشت ی بارداری شیمیایی

وای ایشالله توکل برخدا,کاش میشدزودفهمید😁😁😁 پس طبیعیه,من شبهاناخوداگاه به پهلومیخوابم موردنداره؟؟ ...

نه عزيزم هر جور دوست داري بخواب فقط روي شكم نخواب 

انشاالله مامان شدي 😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره عزیزم، دوازدهم خودم میدونستم منفی میشم غیر از این بود تعجب میکردم انشاالله شماها مثبت بشین وای ...

عزیزم زود ازمایش دادی یکم

شادن جون تو قوی هستی

ایشالله طبیعی باردار میشی عزیز من

امروز عزیزم نه 6تا دیگه دارم ولی اونام مثل اینا، کلا همشون یجورن هشت سلولی a هستن انشاالله شما مام ...

بازخداروشکرکه فریزی داری من چی بگم کلایک جنین بودانتقال دادم.خیلی ناراحت شدم برات زدم زیرگریه نکنه به منم همچین بشه.😢😢

گریدشونaهست؟پس چرانمیشن؟به من همین یدونه رونگفتن چیه

شادن جون مگه آز دادي ؟ منتظر جواب مثبت بودم  خيلي ناراحت شدم عزيزم انشاالله خدا بهت طبيعي بده ...

قربونت عزیزم😙😙😙

آره راستش گفتم زودتر تکلیفم روشن بشه اقلا کمتر آمپول بزنم الکی...

انشاالله مامان شدن خودت❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ناراحت شدم من فکر میکردم شما مثبتین بار چندمتون بود چند تا جنین انتقال داده بودی 

عزیزم زود ازمایش دادی یکم شادن جون تو قوی هستی ایشالله طبیعی باردار میشی عزیز من

آره ولی خب گفتم یه روز کمتر آمپول بزنم بازم خودش خیلیه😅

هرچی خدا بخواد عزیزم، ممنون😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره ولی خب گفتم یه روز کمتر آمپول بزنم بازم خودش خیلیه😅 هرچی خدا بخواد عزیزم، ممنون😙😙😙

عزیز دلم

خدا بزرگه تو هم قوی

واقعا هر چی بگم فقط حرف

ایشالله به بهترین نحو ی بارداری راحت قسمت بشه گلم

تو قوی ترین هستی مطمان باش ی بارداری راحت پیش روت هست گلم

بازخداروشکرکه فریزی داری من چی بگم کلایک جنین بودانتقال دادم.خیلی ناراحت شدم برات زدم زیرگریه نکنه ب ...

نه عزیزم به تعداد که نیست، خدا بخواد همون یه دونه میشه یه جوجه ی نازو کوچولو توی دلت😙😙😙

میدونی مهربون جون من یه اشتباهی کردم اجازه دادم جنینامو رشد بدن برای بلاست، بلاست خیلی خوبه ها به شرط اینکه بشه، برای من اونسری نشد همونجور ضعیف انتقال دادن اینبارم همینطور، شاید تو رحمم ضعیف بشن نمیدونم ولی باز هرچی باشه رحم از دستگاه خیلی بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40