2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046540 بازدید | 684523 پست
عزیزم انشاءالله حتما مثبتی و چهارشنبه خوش خبری ..حتما مامان شدی از الان مبارک😇😇😍😍

الهتم جون عجیب ارامیش و امرژی مثبت از پستات میگیرم

ایشالله بوطر طبیعی ی بارداری راحت و بی دردسر قسمتت بشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همسرت اسپرمش صفر بود؟؟؟

اره گلم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
الهتم جون عجیب ارامیش و امرژی مثبت از پستات میگیرم ایشالله بوطر طبیعی ی بارداری راحت و بی دردسر قسم ...

مرسی عروس کوچولو انشاءالله...انشاءالله شما هم نی نی قشنگتو سالم بگیری بغلت شیرش بدی😍😍آره مثل اون مامان بزرگام که همش دعای خیر میکنه😂😂😂

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
مرسی عروس کوچولو انشاءالله...انشاءالله شما هم نی نی قشنگتو سالم بگیری بغلت شیرش بدی😍😍آره مثل اون م ...

همش اینجوری تصورتون میکنم ی خانم خوش رو مهربون جذاب مومنا هستن که چادرین

ادم دلش میخواد به عشق اونا چادری بشه

اصن نمیدونما چه حسی خوبی میگیرم پستاتونو میخونم

قربونت عزیزم

قسمت خودت بارداری راحت❤️🥰

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
تا حالا میکرو کردین؟؟انشاءالله بار اول مثبت میشی...کدوم مرکز میری؟؟

قربونت برم ممنونم عزيزم مرکز رويش تهرانپارس

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
تا حالا میکرو کردین؟؟انشاءالله بار اول مثبت میشی...کدوم مرکز میری؟؟

شما مشکلتون چيع؟

خانوما توروخدا جواب منم بدین خیلی نگرانم ازمایش بتا من زده بالای 200روز ششم تاخیر پریودی ام ولی امروز تحرک داشتم بد درد میگر فت استراحت کردم بهتر شد به نظرتون چیکار کنم؟من دوبار سقط داشتم

سلام عزيزم چند روز قبل عمل پانکچر نبايد نزديکي داشت

سلام گلم .از چهار روز قبلش نباید نزدیکی داشت . بیشترشم خوب نیست ، اسپرم ها کهنه و ضعیف میشن 😊

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام گلم .از چهار روز قبلش نباید نزدیکی داشت . بیشترشم خوب نیست ، اسپرم ها کهنه و ضعیف میشن 😊

مرسي گلي

همش اینجوری تصورتون میکنم ی خانم خوش رو مهربون جذاب مومنا هستن که چادرین ادم دلش میخواد به عشق ...

مرسی عزیزم خیلی لطف داری و باحرفات شرمنده میکنی ...خوشبحال من به چشم شما بگو یه فرشته ام ..چادری نیستم و قیافه ام ببینی میگی این ماشاءالله انشاءالله بلد نیست...قربونت خداروشکر که شما دوستای نی نی سایتی هستین😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏