2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
دوستان گل سبام امپول پروژستونتونو خودتون میزنید تو خونه بعد انتقال یا میرید درمانگاه میزنه ..من روز ...

سلام.من از روز دوم انتقال رفتم بیرون زدم .روز اول هم که بیمارستان زدن برام!بااحتیاط برو هیچی نمیشه.نترس..تازه درمانگاهی که من میرفتم پله هم داشت

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی عزیزم انشالله با هم میام و تو گروه خبر خوشحالی را اعلام میکنیم شما علائمی داری بار چندمت جنی ...

نه عزیزم فقط یکم سینه هام درد میکنه من دوتا جنین بلاست انتقال دادم انشالله همه منتظرا 

کتاب فلورانس رو که گفتی همسرم خیلی وقته برام گرفته بخونم اما اصلا دست بهش نزرم الان ک شماگفتین برداشتم بخونم ممنون

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾
بچه هایی که انوکسا دور نافی‌میزنید میگه یهو نره تو دست و پای جنین ؟  امروز برای بار اول همسرم ...

😂😂

منم هرسری میزنم شوهرم میگه نزنی به نی نی ..اونم خیلی جدی ..جدیدا هم بزرگ شده نی نی،خیلی اصرار داره که قطع کن اون امپولو😐

نه.نترس.سوزنش کوچولوعه..به نی نی نمیخوره 😍

از کی نباید اصلا یبوست داشته باشیم بعد انتقال؟ بعد انتقال بازم مراقبت و داروی خاص اره چون ای وی اف ...

از روز اول انتقال باید مراقب باشیم یبوست نگیریم 

همون داروهای قبل انتقالو ادامه میدیم تا روزی که دکتر واسمون قطع کنه..من هنوز شیاف پروژسترون مصرف میکنم

از کی نباید اصلا یبوست داشته باشیم بعد انتقال؟ بعد انتقال بازم مراقبت و داروی خاص اره چون ای وی اف ...

بله بعد انتقال دارو و آمپول میدن 

برا یبوست خودت دیگه احتیاط کن 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
یه چیزی بگم دیروز که رفتن دکتراز 8 صبح راه افتادیم از ساعت 1 پشت در مطب بودم تا 9 کارم طول کشید تو ا ...

عزیزم فکر نکن بهشون دیگه...درک ندارن که...

مهم اینه که داری به مامان شدن نزدیک میشی 😍😍

عزیزم فکر نکن بهشون دیگه...درک ندادن که... مهم اینه که داری به مامان شدن نزدیک میشی 😍😍

هر بار که میرم میام سه چهار روز مریضم بس که بهم فشار میاد دوباره باید بعد تعطیلی برم الانم سرگیجه دارم نمی دونم چه کنم با این سختی رفت و امد

یعنی بعد انتقال باز باید برم دکتر؟چون شهرستانم بخوام برم داغون میشم 

تا چند روز بعد از آزمایشت دارو میدن.بعد اون ان شاء الله مثبت شدی باز باید بری دارو بنویسه برات