2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046613 بازدید | 684532 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مرضی96     عزیزم من تو دوران انتقال میتونم قرص آهنم رو بخورم؟

کم خونی فقر آهن دارید؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خانوما کمکم کنید من ivf مو تهران انجام دادم خودم شهرستانم حالا مثبت شده،تو شهر خودم دکتر زنان برم ی ...

نه چه مشکلی عزیزم، نمیشه که تا آخر بارداری هی بری تهران و بیای، مقدور نیست، ترجیحا اگر دکتر زنان تخصص نازایی تو شهرتون هست، بری بهتره، در غیر این صورت همون دکتر زنان معمولی هم خوبه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خانوما کمکم کنید من ivf مو تهران انجام دادم خودم شهرستانم حالا مثبت شده،تو شهر خودم دکتر زنان برم ی ...

انشالله که مشکلی پیش نمیاد . حتما برو پیش دکتری که اونم متخصص ناباروری باشه که بدونه چه دارویی بهت بده 

انشالله به سلامتی ، مبااارکت باشه خانوووووم 😍😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خوبی عزیزم؟ ببین خودت شیر محلی بخر ماست درست کن خیلی راحته من همیشه خودم درست میکنم، دیگه خیالتم را ...

فدات شم خوبم شما خوبي؟!

والا شوهرمم امروز همينو ميگفت 😂ولي خيلي سخته،  سه ماه اول انقدر آدم حالش بد كه نميتونه بلند شه كاري بكن

منم از بابت پنير خيلي نگرانم چون منم شنيدم شير رو نميجوشونن

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
والا من که همش ماست محلی میخورم، پاستوریزه دوس ندارم اصلاً 

مرضي جون پنير و اينا چي

من پنير بستني كشك همه چي از اين سنتيا خوردم🤕

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
فدات شم خوبم شما خوبي؟! والا شوهرمم امروز همينو ميگفت 😂ولي خيلي سخته،  سه ماه اول انقدر آدم ح ...

قربونت، منم خوبم خداروشکر

اشکال نداره عزیزم دیگه فکرشو نکن از این بعد دیگه محلی نگیر

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

@زینبی_بابا    

سلام زینب جون،خوبی؟نی نی گلت خوبه؟

به سلامتی کی میاد بغلت؟

زینب جون دکتر برا من سونوی ان تی و همین طور سلفری نوشته(یه سوال:nipt همون سلفریه؟؟؟؟)

به نظرت کجا بهتره برا سونو و همین طور سلفری؟؟؟؟

تو چند هفته بودی که رفتی؟و کجا رفتی؟

و اینکه قیمتشون حدودا چقدره؟؟؟؟

مرضي جون پنير و اينا چي من پنير بستني كشك همه چي از اين سنتيا خوردم🤕

گلم منکه بستنی فقط دو بار اونم پاستوريزه خوردم، پنیر هم همینطور، شیر اصلاً دوس ندارم بخورم، ولی ماست و کشک محلی میخورم و نمیترسم، این نظر شخصی منه، شاید بعضی ها اصلاً یه قاشق هم نخورن، فقط اینو از من به شما نصیحت، سخت نگیر تا سخت نگذره، همین 

@زینبی_بابا     سلام زینب جون،خوبی؟نی نی گلت خوبه؟ به سلامتی کی میاد بغلت؟ زینب جون دک ...

عزیزم ببخشید من جوا دادم

دکتر نکفت کجا بری؟ 

ان تی و ازمایشش بمن گفت بیمارستان وارس حدود ۷۰۰ازمایش میفرستن المان

سلفری هم گفت فعلا کاملترین رو ازمایشگاه پارسه داره که اونم ۲ تومن

کی میری ایشالله ان تی؟و سلفری؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم