2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
عزيزم سلامت باشی، ان شاء الله روزی شما.  من 2 بار انتقال دادم و منفی شدم دیگه هم جنین نداشتم،،ب ...

الهی شکر مرضی جان چند وقت بعد انتقال باردار شدید مشکلتون چی بود 

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
عزیزم شما چندروز بعدش ک متوحه شدی قرص گرفتی من الان ده روزه تو بدنم از بین رفته و نمیدونم چکار کنم ف ...

من دوازده هفتگی رفتم وهسه غربالگری که دیدم بله تو ۸هفتهوسه روز رشدش متوقف شده،،یعنی نزدیک یکماه تو شکمم مرده بود،،اصلانم لکه بینی وخونریزی هیچی نداشتم که داروهامو قطع کردم دیگه لکه بینی شروع شد ولی سقط نشد که رفتم بیمارستان قرص دادن ویکساعت نشد سقطشد،ولی خوب بقایا موند تا چهل روز خونریزی داشتم که همش قرص 

میخخوردم وسونو دادم که دیگه همه چی خوب بود وتموم ولی خیلیم گل گاوزبان وبومادران ونبات خوردم بعداز سقط تا کاملا تخلیه شد متاسفانه😔😔به دکترت بگو قرص بهت بده وگرنه عفونت میگیری زیاد اونجوری بمونه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام، خوبین خانما، ببخشید یه سوال، سیکلم 28 روزه اس، برا انتقال دومم، 22 بهمن پریود میشم، ولی از 22 ...

به نظرم قبل پریودت برو داروها رو واست مینویسه.معمولا داروهایی ک میده تا وقت سونو براهمه مشابه

بعد انتقال فقط امپول انوکسو و قرص ید و فولیک و آ اس آ .و شیاف پروژسترون‌.باردار شدم هفته هفتم قلب جن ...

ان شاالله طبیعی باردار میشید و این روزهای سختتون جبران میشه عزیزم، قبل از انتقال فقط لتروزول مصرف کردین؟ ، من لتروزول و 4 تا آمپول فعلا تا قبل از سونو روز11 دارم

ممنون گلی.آره جوجه های خوبین.یکم بعضی اوقات زیر دلم یه کوچولو تیر میکشه که فکر کنم طبیعیه.تازه امروز ...

مبارک دلارام جان من و شماهم عین همین البته من ۱۷ انتقال دادم مبارک باشه عزیز دلم....چقدر دیر میگدزه این روزا 🤗🤗🤗🤗🤗🤗12/3وقت ازمایشمه ایشالا همتون مثبت+++++++باشید😃😍

الهی شکر مرضی جان چند وقت بعد انتقال باردار شدید مشکلتون چی بود 

ممنونم عزیزم 

من 4 ماه بعد از انتقال دوم باردار شدم، خودم ذخیره تخمدانم 3دهم هست و ضعیف، و همسرمم تعداد کم  و مورفولوژی 1 درصد، و حرکت ضعیف داشت 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من دوازده هفتگی رفتم وهسه غربالگری که دیدم بله تو ۸هفتهوسه روز رشدش متوقف شده،،یعنی نزدیک یکماه تو ش ...

اخی عزیزم چقد شماهم سختی کشیدی چهل روز خونریزی سخته..اره فردا میرم بیمارستان میترسم..عطاری بهم بومادران داده خیلی تلخع نمیتونم بخورم..ببخش میپرسم شما مشکل از خودت بوده یا شوهرت من بنظرم شایذ بخاطر ضعفه اسپرم بوده..شما بعد اون باردار شدی؟

ممنونم عزیزم  من 4 ماه بعد از انتقال دوم باردار شدم، خودم ذخیره تخمدانم 3دهم هست و ضعیف، و همس ...

ای خداااااااااای بزرگ مو به تنم سیخ شد مرضیه جان برای منم دعا کن توروخدااااااااا الهی شکر خدا بزرگیشو اینجوری نشون میده خانمم...کنجد کوچولو رو مواظب باش خیلیا 🌹🌹🌹🌹🌹🌹😉💙💙💙💙💙💙💙

ممنونم عزیزم  من 4 ماه بعد از انتقال دوم باردار شدم، خودم ذخیره تخمدانم 3دهم هست و ضعیف، و همس ...

وای عزیزم چقد خوب خدا نینیت حفظ کنه برات..این یعنی معجزه چقد قشنگ خدا معجزشو نشونتون داده

نمیدونم والله گیج شدم اصلا,مرکزدولتی میرفتم داروهام لتروزل هاش ام جی سینال اف گاهی گونال اف ستروتاید

نگران فولیکولات نباش دختر خوب تو اون بالا سری رو داری که با یه حرکت واری میکنه همه مبهوت بمونن ببین یکیش الان مامان مرضی چی گفت قربون خدا برم یکی از دوستای من میگفت تو همون مرکزی که میرفتیم گفت یه خونومه ۴۰ ساله با یکدونه فولیکول ۱۵ بخاطر امپولا وقتی میره برای انتقال یه دونه هم خودش باردار شده بود ۲ قلو شده بودن که دکترا مونده بودن😀😀😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه ها ببخشید، یادم رفته، روز دوم پریودی ک برم بخواد دارو بده، بجز استرادیول و آسپرین و دی و فولیک ک سری قبل خوردم چیا اضاف میشه؟ آمپول پروژسترون رو از کی شروع میکنن؟ یادم رفته🤦‍♀️