2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من ۲۷ عزیزم روزی یدونه گونال دوتا اچ ام جی من مشکلی نداشتم عزیزم همسرم ضعیف بود 

يعني روزي ي دونه  75گونال ميزدي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته این نوع که شیسا جان گذاشتن با اونی که من داشتم فرق داره، اون ترکیباتش امگا 3 هم داشت

سلام زينبي عزيز حالتون خوبه؟ نزديك زايمان هستين به سلامتي و من اومدم عميقا ازتون التماس دعا كنم وقتي نيني رو اولين بار دادن بغلتون خواهش ميكنم براي منم دعا كنين من ميترسم ديگه زبونم لال سلامتي روحي م رو تو اين راه از دست بدم، التماس دعا دارم دلم به دعاي دوستانم خوشه بلكه خدا اجابت كنه،،، ميگم من رفتم زرناني متاسفانه مشكل ايمني دارم خير سرم و غير از دارو كه تا اخر بارداري بايد داشته باشم حتي گفت ممكنه سرم هم بده، خلاصه كه يه سري از جديد نوشت تا دو سه هفته بعد نظر نهائيشو بده با اين اوصاف سيكل من هم موند بعد از عيد مناسفانه😔، يه سوالي داشتم حالا اين وسط ايا اين مشكل ايمني يعني مثلا بيماريهاي ايمني مثل روماتيسم و اينا روي كيفيت تخمك هم ميتونه تاثير بزاره؟

...
اره عزیزم یدونه گونال دور ناف دوتا اج ام جی تو ی سرنگ دو پودر ی اب عضلانی روز ۶-۷-۸ هم ستروتاید اض ...

واي چقدر کم بخدا من پي سي او اونقدر شديد نيست مشکلي جز پي سي او هم ندارم مشکل اصلي شوهرمه دوز گونال اف رو روزي 225دادع پدرم در اومدع .روز چند پانکچر شدي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم من یک بسته ۶۰ تایی فمیبیون ۱ دارم که تا ۲۰۲۰/۰۹ تاریخ داره. اگر بخوایین میتونیم هماهنگ کنیم ای ...

مرسی عزیزم دلم بزار ببینم ایشالا مثبت شدم حتما بهت میگم زحمت شو بکشی 😙😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم من یک بسته ۶۰ تایی فمیبیون ۱ دارم که تا ۲۰۲۰/۰۹ تاریخ داره. اگر بخوایین میتونیم هماهنگ کنیم ای ...

عزیزم اگه کسی نخواست من میخوام 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خودم که همین فکر و می کنم😁😁چون همیشه زود باردار میشدم حالا این و نمی دونم ولی دلم روشنه برام دعا ک ...

ایشالله مثبتی عشقم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اره منفی بود گف بعد ۵ روز دوباره بده ولی کلا منفیه دیگه بتام یک بود

داروهاتو داری استفاده میکنی؟؟

اره تا جمعه دارو دارم بعدش ازمایش میدم 

ایشالله خیره 

پر قدرت تر باید بریم جلو قسمت ما اینجوریه دیگ