2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
من اولاش دردم بیشتر بود مخصوصا اولین امپول بعد انگار بدن دیگه کنار میاد یه جورایی

خدا کنه گفتم ۴۰ تا فعلا باید بزنم بقول عروس کوچلووو تازه اولشهه😥😥

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولش یده.ده تای اولیو بزنی بقیش کاری نداره😂🙈😂🙈😂 من پام همه جاش قلمبه قلمبه شده.جدیدا کبود هم م ...

اره دیگه انقدر داغون میشی که بی حس میشه 😂😂

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
توی بارداری طبیعی بی حالی و کسلی، خوشبحالت که میتونی بخوابی، ما شاغل ها چی بگیم که آرزوی خواب درست و ...

عزیزم.ان شالله وضعیتتون جوری بشه که دیگه نیازی به سرکار رفتن نداشته باشی😊

نه من که میگم خوش خواب شدم اصلا حس خوبی ندارم..دلم میخواد به برنامه هایی که دارم برسم ولی این حس خوابالودگی اجازه نمیده!!روزایی که خیلی میخوابم احساس افسردگی شدیدی میاد سراغم😕

ولی دیروز که کمتر خوابیم خیلی احساس بهتری داشتم

نه اشکال نداره😍😍😍😍 خوب بخواب خوب بخور  آب خصوصا زیاد بخور، یه کوچولو نمک هم کنار دستت بذا ...

ممنون که جواب دادی!ولی این خوابه هر چیش خوب باشه حس افسردگی که همراهشه نمیزاره لذت ببرم😩 از خوش خوابیم

ببین اصلا خود آمپول درد نداشت بعدش جاش درد می کرد ولی هی کیسه اب گرم گذاشتم خیلی بهتر شد 

خب برا من بعدش هم درد نگرفت.اصلا انگار نه انگار پروژسترون تزریق کردم.نمیدونم فکر کنم شانس آوردم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزم ممنون از احوال پرسیت😍😍😍😍 من هستم اغلب ولی نمیتونم زیاد بیام، جدیدا سر درد میگیرم، یه ...

آخی عزییبزززم😍😍!خدا خیرت بده میای جواب بچه ها رو میدی..ولی دیگه روزای خیلی حساسی هستی،من و فکر کنم تمام بچه های تاپیک راضی نیستیم اینقد خودتو به زحمت بندازی😍

راستی زینب جون شنیدی میگن روزای آخر دیر میگذره و انگاری کشششش میاد!!😉

حالا من از شیش هفته مانده به تولد حواسم به تیکرت هست!هر وقت نگاه میکنم میبینم خیلی تیکرت کند پیش میره😂😂😂

فکر میکردم این کش اومدن زمان فقط مادر بچه احساس میکنه!

تا نگو اطرافیان هم احساس میکنن😆😆😆