2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
دقیقا من الان هرچقد دکتر و همسرم میگن اصن نمی تونم مثبت فکر کنم میگم همون بدن همون جنین ها دفعه قبل ...

عزیزم خب شاید جنین ها بهتر باشن این بار، خدا رو چه دیدی

منم مثل شما فکر میکنم ولی خیلی جالبه تمام این روش های کمکی رو مقالات بعد از سه تا منفی بررسی کردن، میگم حتما یه چیزی هست تو کل دنیا بعد از چند بار منفی کارهای کمکی اضافه میشه 

واسه آزمایش های ایمنی و انعقادی تا حد زیادی قانع شدم ولی برای خراش و prp نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥴🥴🥴🥴 خوب حق داریم بدونیم اگر دوست داشته باشیم اتفاقا من فقط از دکترم پرسیدم اونم گفت خوبه، خودم ...

خانم گل منم اگر بخوام میتونم با جنین شناس صحبت کنم؟میخوام جواب آزمایش اسپرم و خلاصه پرونده میکرو های قبلی بهش نشون بدم ببینم نظرش چیه یا نیازی نیست و نظر دکتر ارولوژ کفایت میکنه؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مبارکتون باشه وجود شما ها ک جواب گرفتین براما انرژی مثبته😊شما میکروبودین؟ مراقبت خاصی بعداز انتقال ...

ممنونم عزیزم💜

من تو سیکل میکرو‌بودم، پانکچر شدم منتظر پری بودم تا برم دارو بگیرم برای انتقال که خدا معجزه کرد و پری نشدم😉و طبیعی باردار شدم🥰

ایشاله شما هم به زودی زود نی نی دار میشی عزیزم🌸

سلام دوستای گلم❤️

یکشنبه با همسری رفتیم برای غربال اول و خداروشکر دکتر سونو گفت سالمه و آز خون هم رفتم دادم،منتظر جوابشم تا چهارشنبه،برام دعا کنید آز خون هم اوکی باشه،باراداری یعنی استرس😐

بچه ها دکتر گفت نی نیم دختره،نمیدونین چه حال خوبی بود،دیدن تکوناش😍😍😍

ایشاله قسمت همه دوستای گلم💋🌸💋🌸

خانوما کسی پیش دکتر اسکوییان مشهددرفته ؟ چطور بود کارش راضی بودین

چرا عزيزم مركز ميلاد نمري؟!؟من اونجا ivfكردم خيلي راضي بودم

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
سلام دوستای گلم❤️ یکشنبه با همسری رفتیم برای غربال اول و خداروشکر دکتر سونو گفت سالمه و آز خون هم ر ...

ای جانم خداروشکر عزیزم

هفته چندی؟؟ 

بسلامتی

می انتقال داشتی شما؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
قرص ال دی و آمپول بالغ سازی تخمک خیلی مهمه راس ساعت گفته شده بزنی، بقیه حساس نیستن

کدوم امپول

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
دوستانی که تهرانید زایمان کرده ها و تحت نظرا میشه اسم دکتراتون رو بگید لطفا برای سزارین نظرمه ...

عزیزم دکتر من دکتر فاطمه بختیاری قلعه هست. مطبش پاسدارانه. نیکان و گاندی زایمان انجام میده.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
کدوم امپول

آخرین آمپولی که توی پروسه تخمک کشی باید بزنین که تخمکها آزاد بشن، زمان تزریقش خیلی مهمه سر همون ساعتی که میگن بهتون باشه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...