2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نصر وقت داده ٢٧ بهمن دكتر قبلي شهرستانم ٢٦ بهمن خيلي ديره؟ زودتر بهم وقت ندادن

اره زودتر باید دارو استفاده کنی.اصولا داروهایی که کیستو برطرف میکنن از روز دوم تا پنجم سیکل شروع میشه ..وایسا زینبی بیاد اونم نظر بده که چیکار کنی ..

@زینبی_بابا    

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ااا جدی؟ 

چقدر وحشتناكه

اون زير ميزي رو ، رو ، به چه اسمي ميگيرن؟!

بجاي اينكه تحصيلات عالي دارن، رشد فكري و فرهنگي داشته باشن! بدترن

اون از نداشتن كارتخوان! اينم زير ميزي ها

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله دکترتون کیه عزیزم؟ 

دکتر مژده ذنوبی مطبش نیاورانه بیمارستان نیکانم زایمان می کنه من خیلی دوسش دارم باشخصیته باردار بشم میرم مطبش نزدیک خوننونه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه ذخیره ام نرماله به داروهای دوز پایین جواب میده اما چی بگم از دکتر  مثلا متخصصی که داروهای خی ...

چه بد

من كه خييلي ميترسم از دكترها

خدا كسي رو محتاج دكترها نكنه!

من يه كيست داشتم، سه سال ميگفتن اندومتريوز! هر درد و اتفاقي هم ميافتاد تا دهن باز ميكردم،بگم... ميگفتن از اندومتريوزته!!

الان فهميدم اصلا اندو نبوده  

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
اره زودتر باید دارو استفاده کنی.اصولا داروهایی که کیستو برطرف میکنن از روز دوم تا پنجم سیکل شروع میش ...

مرسي عزيزم

اهاااا ایشالا که تو رحمت عالی پیش میره جنینامو تو هر نی یکی فریز کردیم خدا کنه یدونه که اتتقال میدم‌ ...

عزیزم امروز رفتی دکتر چی شد ؟؟ ضخامت آندو خوب بود ؟؟کی وقت انتقال داد بهتون؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها یه برنامه ای بود چند لحظه پیش اسمش انتهای الوند بود، حنین شناس رویان اورده بودن، مجریش به جنین فریز و بارداری با این جنین ها میخندید!!! انقدر حالم بد شد دعا کردم سرش بیاد!!!

نمیدونم چم شده دیگه خیلی حساس شدم ،خیلی بد شدم، دعا کنید واسم خوشگلا

عزیزم امروز رفتی دکتر چی شد ؟؟ ضخامت آندو خوب بود ؟؟کی وقت انتقال داد بهتون؟؟

سلام عزیزم

برای یکشنبه وقت انتقال دادن بهم دکتر سونو کرد خیلی راضی بود اندومم ۸.۲ بود 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود