2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اع چه خوب خداخیرت بده قربونت برم چه محبت کردی جواب دادی اینقده میترسیدم ازدردش که نگو خودشم فرداشم م ...

ولی من خیلی دل و کمرم درد می کرد شکمم باد کرده بود اصلا نمیشد جایی برم فقط دراز کشیدم بستگی به تعداد تخمکات داره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم تومرکز ب مامیکفتن پروژسترون 5عصرتزریق کنید چون عصرا ترشح هورمون بهتر انجام میشه..ولی من کسی می ...

نفسی جون انروز به دکترم گفت جنینام‌چند روزن گفت ۴ روزه فریز شدن ولی تا انتقال بدیم همون ۵ روزه میشه 

قبل انتقال می تونم برم با جنین شناس صحبت کنم ببینم اوضاع جنینام چطوره؟

ایشالله که حتماموندن مثبت فکرکن اصلا.اره باباادم دلش میگیره.منم میخوام همون نسبی,وای وای پنجشنبه نوب ...

چی بگم عزیزم، پناه بر خدا

تخمک کشی ترس نداره که، بیهوشی چیزی متوجه نمیشی هایپرم شدی نگران نباش اصلا درسته یه کم اذیت کنندست ولی چیز وحشتناکی نیست واقعا من خودم دوبارشم هایپر شدم

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@shadennn   جون توهم دکتر واست اینو فولیک نوشت اگه اره،موقع پریودی هم استفاده کردی یا نه؟؟زنگ ...

بله عزیزم قبل از پانکچر روزی دوتا، قبل از انتقال روزی یکی، تو پریودی ام مصرف میکردم

دیگه این چیه که گفتن بری تا بیمارستان مسخره ها

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چی بگم عزیزم، پناه بر خدا تخمک کشی ترس نداره که، بیهوشی چیزی متوجه نمیشی هایپرم شدی نگران نباش اصلا ...

عجب,ایشالله که خداکمک کنه هایپرنشم تاالان که خیلی نبوده فولی هام6تاخوب ,دوتاهم کوچیکتر.اینم هاپیره؟؟؟گفتن تنبله تخمدانات به داروهاکم جواب میده.امروزم نوشتن کلی پول امپول دادم سوراخ سوراخم شدم تازه.😅😅😅

۲۵ تا من خیلی دل و کمرم درد می کرد

اره دیگه ماشالله زیادبودن برات برای همون حقم داشتی,مال من تنبلن هی کلی امپول مینویسن امروزم نوشتن هرسری هم کلی پولشه.

خداخودش به هممون رحم کنه,همیشه سرنمازهمرودعامیکنم خداخودش نظرداشته باشه که داره

اره دیگه ماشالله زیادبودن برات برای همون حقم داشتی,مال من تنبلن هی کلی امپول مینویسن امروزم نوشتن هر ...

عزیزممم نگران‌نباش اگه ۶تا بهت گفتن روز پانکچر بیشتر میشه ایشالااا کلی تخمک عالی داشته باشی