2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
قشنگ مثل منی منم از روز ۷اینجور شدم دکترم یه امپول بهم اضافه کرد الان رفتم ازمایش لکدهای من از قهوه ...

من تا روز چهارم انتقال روزی دوتا آمپول میزدم روز پنجم و ششم یک آمپول با یک شیاف چهارصد استفاده کردم. امروزم یک آمپول زدم  الان دیدم اینجوری شد دومین آمپولم گفتم شوهرم بهم زد که تا آخرش همون دوتا آمپول رو بزنم.چون دکترم گفت اگه بتونی روزی دوتا آمپولو بزنی بهتره اگه نه یک آمپول یک شیاف ۴۰۰.یا کلا روزی سه تا شیاف ۴۰۰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره گلم کار خوبی میکنی، فقط ترکیبات هر دو رو بخون، یکیش کافیه احتمال زیاد ولی کدومش بهتره نمیدونم

زینب جان از همکارام دکتر صارمی رو هم پیشنهاد میدن.میگن کارش خوبه.فکر کردم خب میتونم با ایشونم ویزیت بشم ببینم چی میگن.ولی امروز که زنگ زدم بیمارستان صارم گفتن ایشون ویزیت ندارن.پزشکای دیگه تو گروه ناباروری هستن.نظر شما چیه؟صارم برم؟وقتی خودشون ویزیت نمیکنن زیاد دیگه تمایل ندارم.

خدایا شکرت  
آمپول انوکساپرین یخچالیه؟ کسی میدونه

نه عزیزم.تو یخچال اصلانبایدبذاری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اااا خوب شد گفتی مرسی عزیزمممم

عزیزم تومرکز ب مامیکفتن پروژسترون 5عصرتزریق کنید چون عصرا ترشح هورمون بهتر انجام میشه..ولی من کسی میومد برام تزریق کنه 3میومدِ.دراصل منظورشون بود عصراتزریق بشه ن صبح

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹