2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
بسلامتی من هایپر شدم آبان پانکچر شدم  موفق باشی

اخه زیاد بودن تخمکات برای من خیلی کم شد حالا اخرای اسفند انتقال میدم ایشالا مثبت میشی  عزیزم 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه زیاد بودن تخمکات برای من خیلی کم شد حالا اخرای اسفند انتقال میدم ایشالا مثبت میشی  عزیزم&nb ...

مرسی عزیزمم ایشالا برای شمام مثبت میشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزمم ایشالا برای شمام مثبت میشه

مرسی حتما میام میبینم جواب مثبتتونو 😍ایشالا سه هفته ی دیگه 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
ایشالا یه دختر خوشگل بیاد تو بغلتون

مرسی عزیزم راستی من یادم میرفت ازدکتر بپرسم اگه از فریز دربیارن تعیین جنسیت کنن میشه دوباره فریزشون کرد ؟

قوربونت دعا کن ما می خواییم یکی انتقال بدیم شما چی؟

شماپسرمیخوای بذاری ؟ منکه فعلا نمیدونم چندتا جنین میشه احتمالا اگه بشه دوتامیذارم 

مرسی عزیزم راستی من یادم میرفت ازدکتر بپرسم اگه از فریز دربیارن تعیین جنسیت کنن میشه دوباره فریزشون ...

فک کنم اگه خوب باشن اینکارو می کنن

شماپسرمیخوای بذاری ؟ منکه فعلا نمیدونم چندتا جنین میشه احتمالا اگه بشه دوتامیذارم 

اره عزیزممم بعد پانکچر مگه بهت نگفتن از ۵تا تخمک چنداش جنین شدن؟

فک کنم اگه خوب باشن اینکارو می کنن

همش استرس دارم میگم نکنه برم توسیکل انتقال اخرسر تعیین جنسیت کنن بگن هیچی به هیچیه