2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
آره مخصوصا که من زودم رفتم روز دوازده

نه عزیزم کلا دو بار آزمایش روند افزایش بتا رو نشون میده و آدم دلش قرص میشه، منکه طبیعی باردار شدم هم دو بار تیتر دادم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما من این ماه میکرو دارم هایپربودم الان پریود شدم و میرم سونو باز بهم دارو میدن؟اطلاعی دارین ...

سلام عزیزم، من اولین انتقال مامان شدم 

اصلا جامعه آماری خودتو محدود نکن به دیده ها و شنیده های اطرافت

اگر این دکترا و مراکز ناباروری دفتر آمارشون رو هر ماه منتشر میکردن عالی بود، میدی هر ماه کلی آدم نتیجه گرفتن

سلام عزیزممم😙 خوبم ممنون، خوبی خودت؟ بله انتقال دادم ولی جنینام بازم رشدشون ضعیف شده بود😔

آخی انتقال دادی انشاالله که اینبار مثبتی توکل به خدا ربطی به جنین قوی وضعیف نداره واقعا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم انشاءالله طبیعی بارداری بشی یا با اولین میکرو مامان شی..منظورم پی آر پی بیضه بود که برای تولید ...

الهام جون سرچ کردم همون سلول های بنیادی هست ظاهرا". الان یه مقاله هم پیدا کردم که دکتر امیرجنتی هم جز نویسنده هاش بود ولی هیچی در مورد این روش به ما نگفت. فقط گفت مرحله بعد این داروها ، اهدا هست. یعنی برای کسی که مطلق آزو هست جواب نمیده؟

۱۳ هفته و ۴ روز

اره درسته عزیزم خواهر من دومین پسرشو بارداره و الان تو ماه ۵ هست هنوز تکون حس نمیکنه میگه قبلیم همینطوربود نگران نباش😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سلام عزیزم، من اولین انتقال مامان شدم  اصلا جامعه آماری خودتو محدود نکن به دیده ها و شنیده های ...

وای مرسی عزیزم کلی بهم روحیه دادی😍😘 الهی به سلامتی دوران و طی کنی منم دعا کن فقط آرامش داشته باشم وبا استرسم خراب نکنم

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
عزیزم ببخشید منم الان رسیدم به پستت حسابی التماس دعا، خوش بگذره😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲

ممنونم زینب عزیزم هروقت پیامتو میبینم دلم شاد میشه راستش اومدم مشهد ولی انگار قسمت نیست برم حرم 🤗🤗🤗

عزیزم نوش جونت، هیچ مراعاتی لازم نیست

زينبي بابا عزيزم ميشه يه سوال بپرسم

من 3ماه پيش كه انتقالم منفي شد دكتر بهم امپول دكاپپتيل داده هر 28روزي يكيش رو بزنم 

4شنبه 16بهمن اخريش هست كه تزريق كنم بعدشم گفت دوهفته بعداز اخرين تزريق بيا 

ميخام بدونم توي اين مدت كه پريود نشدم اگه نزديكي ميكردم احتمال بارداري هم وجود داشته يا نه

خدایا بابت همه نعمتهایی که بهم بخشیدی ازت ممنونم