2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی باید هشدار اساسی بهت بدم با دوز پروژسترون شوخی نکن همون روالی که دکترت گ ...

جدی میگی🙁🙁🙁

باشه عزیزم ی ماه دیگه ان تی دارم فکر کنم تا اون موقع باید بزنم و بعدش برم پیش دکتر خودم تا چی میگه بهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قوربونت عزیزم.شکر منم خوبم.نگران نباش انشاالله به امید خدا اینبار مامان میشی عزیزم.خیلیها باجنین ضعی ...

پناه بر خدا عزیزم منم به همین امید انتقال دادم، خدا به هممون رحم کنه زودتر به نتیجه برسیم...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانما تو رو خدا هر کی میدونه جواب بده  ب امید خدا ان شالا ک همتون دلتون خوش بشه براتون دعا میکن ...

سلام گلم

من حرکت و تعداد شوهرم ضعیف هست، رویان دوبار ای یو ای کردیم نشده بعدش میکرو، میخوام بگم که اول احتمالا دارو بدن به شوهرت ولی خیلی معطل نمیکنن و میفرستنتون میکرو، چون مردها خیلی به دوا درمون جواب نمیدن البته هستن کسایی که جواب گرفتن، هزینه اش هم 8 تومن به بالا در نظر بگیر چون واسه هرکسی و هر شرایطی متفاوته ( رویان نسبت به بقیه هزینه کمتر در میاد) بقبه خصوصی ها تا 12_15 در نظر بگیر، رویان شلوغه ولی خیلیا نتیجه گرفتن و خیلیای دیگه مثل من هنوز منتظرن

تصمیم با خودته جاهای دیگه خلوتر ،دقتشون بالاتره ولی هزینه هاش هم بالاتره، خیلی ها هم با شرایط همسر شما با میکرو بچه دار شدن دلیل نداره از الان ناامید باشی

یه چیز دیگه اگر خواستین رویان برین یه ارورولوژی داره شوهرت با اون معاینه بشه ،بقیه اشون خوب نیستن، یادم رفت الان اسمش 

گلم بازم جنین داری ؟ 

۴تا بسته ۳تایی دارم خداروشکر

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
نه ایشالا اینو نگو من دوشنبه میرم دکتر روزی ۳ تا استرادیول می خورم خدا کنه صخامت رحمم خوب باشه ماله ...

انشاالله که همه چی خوب پیش بره

والا من دوشنبه آخرین سونوم 7.5 بود دکترم گفت تا جمعه استرادیول و سینافکتو ادامه بده شنبه سینافکت رو قطع کن پروژسترونو شروع کن دیگه نمیدونم تا جمعه چقدر اضافه شده به ضخامتم، ولی سریه قبل موقع شروع پروژسترون 9.5 بود چون پروژسترون که شروع میشه ضخامت تقریبا ثابت میمونه دیگه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نمیدونم چی بگم امید الکی هم خیلی بده  بار اولت بود دیگه اره ؟ بازم جنین داری ؟

اره بار اولم بود ۳تا بلاست انتقال داد 

۱۲تا دیگ دارم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بچه ها پیج دکتر امیری که گفتید دیدم از هماتوم نوشته بودم زیر پستش چند نفر بودن تو ۱۶ و ۱۴ هفته ...

یعنی آدم حرصش میگیره..به نظرم اگه همه چیزت هم خوب و نرمال باشه بازم میری میگردی یه مورد برا نگرانیت پیدا میکنی😈😈😈

آخه تو این موردا رو چجوری پیدا کردی دختر!!؟

البته بهت حق میدم نگران باشی..این نگرانی تا حدیش خوبه.باعث میشه استراحت کنی و بی احتیاطی نکنی..ولی اینکه ناامید باشی واقعا تو روحیت اثر منفی میزاره.اون فندق کوچولوتم اذیت میشه

خدا بزرگه عزیزم..اگه بخواد بچه سالم به دنیا بیاد با شرایط ده برابر بدتر از تو هم به سلامتی به دنیا میاد..ولی اگه نخواد بمونه و قسمت نباشه تو بهترین شرایط هم اتفاق  میفته

یعنی آدم حرصش میگیره..به نظرم اگه همه چیزت هم خوب و نرمال باشه بازم میری میگردی یه مورد برا نگرانیت ...

ایشالله که خیر

اینجا دوستان گفتن فلان دکتر در مورد هماتوم گذاشته منم تجربه کردم خوندم

راستش فکر میکنم اطلاعات داشتنش خوبه

نمیدونم والا

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
انشاالله که همه چی خوب پیش بره والا من دوشنبه آخرین سونوم 7.5 بود دکترم گفت تا جمعه استرادیول و سین ...

اااا حالا برم سونو بشم ببینم چجوریه دعا کن خوب باشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها پیج دکتر امیری که گفتید دیدم از هماتوم نوشته بودم زیر پستش چند نفر بودن تو ۱۶ و ۱۴ هفته ...

خدا نکنه عزیزم ایشالله زودتر دفع میشه ولی حتما با پزشکت مشورت کن

خدا نکنه عزیزم ایشالله زودتر دفع میشه ولی حتما با پزشکت مشورت کن

باهاش که در ارتباطم دیگه میگه حد اخر پروژسترون همینه و باید استراحت کنی

چیز دیگه ایی نگفته راستش

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
جنینات بلاست بودن و لانه گزینی نکردن حتما پیگیری کن ببین علا نگرفتن را و بعد انتقال بده

اره بتامم رفت ۱۲ بعد اومد ۲

۲۰بهمن وقت دارم برم ببینم چی میگه