2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=122406858]یه جوری گفتی گفتم حتما ۱۴رو رد کردی حرف نزنی ها ب شوهرت چی میخای بگی هنوز خیلی زوده بودن گسایی ک روز ...[/QUOTE

]نه نمیگم بهش فعلا 

ولی واقعا گناه داره ۶ ساله منتظریم این همه خرج ای خدا بازم شکرت اما ....اصلا نمیدونم چکار کنم 

عزیزم من این کار رو درست یک هفته قبل انتقال انجام دادم و خدا رو شکر مشکلی هم پیش نیومد

خداروشکر، واقعا کلافه شدم با موهای آسیب دیده، ببخشید شما چیکار کردین؟ راضی هستین؟ چقد دوام داره؟

بهارجون میتونم بپرسم علاعمت چی بود لک نداشتی من روزی یه لک میبینم خیلی خیلی کمتر از قبل شده بعضی وقت ...

روز نه یا ده یه کوچولو لک دیدم،به غیر اون سینه هام سنگین شده بود.دیگه علائم دیگه ای نداشتم

اره کفتم خیلی راه میاد ولی دست خودم نیست واقعا یجوری شدم من واقعا اینجا راحت ترم هر چی نمیخورم ما ...

اگه راحتی پس بمون فعلا

همین که همسرت درک میکنه خودش کلیه..این دوره هم میگذره 

هر کدوممون یه جوری درگیریم.هر دفعه هم یه مساله برا نگرانیمون جور میشه

یه وقتایی واقعا کم طاقت میشم...با خودم فکر میکنم انگار خدا میخواد قبل اینکه هدیه با ارزشش رو بزاره تو آغوشمون.میخواد حسابی فولاد آبدیده بشیم..صبر و تحملمون رو ببره بالا

بی بی زدم منفی شد مطمئنم دیگه منفیه چون اصلا حس باردار بودن ندارم 

چرا زدییی😟

عزیزم دو روز دیگه صبر میکردی میرفتی آزمایشگاه.

شاید هنوز بتات پایینه!

از نظر من مثبت بشه هم نمیشه باور کرد

فعلا چیزی به شوهرت نگو.اینقدم ناامید نباش.منم علائمی نداشتم.همینجا از هر کی بپرسی اکثر بچه ها میگن علائمی نداشتن

روز دوازده سیزده برو آز بده.ان شالله مثبتی گلم

بچه ها  باید داروهامو استفاده  کنم ؟؟ تا روز ۱۴  دیگه مسخره نیست باز داروهامو استف ...

وا 😐😐 این چه حرفیه میزنی .مگه قراره برا همه روز ده مشخص بشه با بی بی چک؟ معلومه که باید استفاده کنی.دیروز به یکی دیگه از دوستان گفتم تو نی نی پلاس یکی روز ۱۴ بی بی چک منفی بود اما آزمایشش با بتای ۲۷ مثبت بود دو روز دیگه آزمایشش رو تکرار کرد بتاش شده بود ۱۴۷ .الان منتظره که بره برا قلبش.

یا مثلا یکی از کاربرای قدیمی اینجا روز ۱۵ تازه بتاش ۵۱ بوده یعنی اگه بخوای حساب کنی اونم روز ده منفی بوده براش.الان گل پسرش بغلشه.شما چرا این قد کم طاقت و ناامیدین؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
وا 😐😐 این چه حرفیه میزنی .مگه قراره برا همه روز ده مشخص بشه با بی بی چک؟ معلومه که باید استفاده کن ...

ناامید نیستم دارم چیزی که هست چیزی که اتفاق افتاده رو قبول میکنم