2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بگردم برا دلت متنی ک نوشتی خیلیییی قشنگ بود خیلیییییی زیبا بود خودتم دوباره و هروز بخونش به وقتش دلت ...

حتما خدا برام یدونه نازدونه گذاشته کنار به وقتش میده بغلم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
@زینبی_بابا   سلام گلم، بنظرتون کراتین و احیا مو برا قبل انتقال بده، هنوز پریودی دوم نیومده ک ...

گلم کراتین و احیا مو، سر شار از اکسیدان و رادیکال های آزاد هست که موقع انجام دادنش از طریق تنفس وارد جریان خون میشه 

دیگه تصمیم با خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم کراتین و احیا مو، سر شار از اکسیدان و رادیکال های آزاد هست که موقع انجام دادنش از طریق تنفس وارد ...

اهوم شنیدم ک مواد شیمیایی هستن و خطرناک، واقعا دلم میخواست موهام صاف بشه و وزی نداشته باشه، خسته شدم از دستشون...شاید برم کوتاشون کنم، یکم بهتر بنظر بیان، ممنون از راهنماییت

دوستان من ۲۵دی پانکچر شدم بخاطر ضخامت اندومتر کورتاژ شدم انتقال ندادن امروز اخرین روز پریودمه دارم دارو میخورم چون کیست داشتم ال دی میخورم حالا قراره پریودبعدی برام شروع کنن داروهای انتقال والبته الان آسپرینو رویال ژلی وفولیک هم میخورم به نظرتون اگه روز انتقالم ۲۶اسفند باشه مشکلی نداره البته زنگ زدم بیمارستان پرسیدم گفتن انجام میدن ولی خیلیا میگن که انتقال ندم موندم چیکارکنم ...کسی بوده مثله من اخرای اسفند انتقال داده باسه 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
گلم کراتین و احیا مو، سر شار از اکسیدان و رادیکال های آزاد هست که موقع انجام دادنش از طریق تنفس وارد ...

رنگ مو چطور عزیزم،اونم ضرر داره؟من شاید عید رنگ کنم البته بدون دکلره،شاید یه دوماه بعدش هم برم برای پانکچر

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
باشه حتمامنوبی خبرنذار خخخ این ازنون شبم واجبتره.هیییع یعنی یه روزی میادکه منم منتظرزایمان باشم؟ازال ...

آره گلم چرا نشه 

به خدا منم همش میگفتم یعنی میشه منم حامله شم، شکمم بیاد جلو!!! اصلا انگار محال بود 

واسه انتقال هم که اصلا قطع امید کرده بودیم

آره گلم چرا نشه  به خدا منم همش میگفتم یعنی میشه منم حامله شم، شکمم بیاد جلو!!! اصلا انگار محا ...

دقیقامنم زیادامیدندارم میگم شایدخدانمیخوادزوری نمیشه.هرچی خودش بخواد فقطادخدامیخوادتوکوچولوت روسلامت بغلت بگیریش