2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
بچه ها و زینب جان هر کی تجربه ای داره یا اطلاع بگه 🌷🌷🌷🌷🌷🌷 من لگن سمت راستم شدیدا انگار رگش گر ...

دلیلش سنگینیه رحم هست گلم

کلا یه کلید برای اینکه از دردی نگران بشی اینه که اگر کل شکم سفت بشه در حدی که انگشتت رو فشار میدی سفتی رو حس میکنی و فرو نمیره، و اگر حالت منظم گرفت و درد داشت و به کمرت زد و تمام شکم درگیر شد اون یعنی درد زایمان

اما بقیه درد ها خیلی خطرناک نیستن

فقط برای شما اگر حس میکنی قابل تحمل نیست و تکرار میشه زیاد، با استراحت هم خوب نمیشه، حتما برو دکتر

راستی گلم یه سری نشونه خطر دیگه هم سر درد با سوزش سردل و تهوع و استفراغ با فشار خون بالا هست

*گاهی *سوزش شدید و وحشتناک سر دل ممکنه نشانه شروع انقباض در ماه آخر باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها نمیدونم این چقدر درسته گفتم بزارم فقط قبل از استفاده با دکترتون مشورت کنین ی وقت ضرری نداشته ...

عزیزم واسه من اثر نداشت🤪🤪🤪🤪

اما باید کم خورده بشه خیلی کم

دقیقا پرسیدن از دکتر زنان و گرفتن مجو از سمت اون مهم هست

نتونستم دیشب امپول بزنم ،،فقط شیاف گذاشتم ،من دوتا شیاف با ی امپول ،الان امپول نمیزنم چندتا شیاف بای ...

عزیزم حداقل سه روز یکبار آمپول رو بزن 

خداییش عجب جرأتی داری سرخود داروهاتو تغییر دوز دادی