2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
پس دیگه خداروشکرالکی استرس نده استراحتتوبکن چون رحمت دوشاخه ولی من نبایدکاملااستراحت کنم هماتوم اینا ...

قربونت بشم عزیزم...

آره استراحتم میکنم قدمم میزنم..

ان شاءالله خدای مهربونم برامون بهترین ها رو بخواد..

خییییلی به خدا امید دارم..

این روزا حس میکنم فقط من هستم و خدا🌺

الهی ک دستمو محکم گرفته باشه و جوجه هامو مهمون دلم کرده باشه تا ۹ ماه و بعد بغلم..

الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه🙏💛

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر من قبل انتقال گفت فقط یدونه جنین برات موند منم منقبض شده بودم نمیتونستن جنین وارد کنن دیگه کار ...

آخی عزیزم

امیدوارم خدا برات بخواد مامان بشی😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره عزیزم. آنوکسا رو نگفت قطع کنم . شاید چون مدل و راه تاثیر گذاریشون فرق داره ، یا اینکه مثلا میخو ...

ممنون عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
یعنی چسبیده بودن جفت نبوده؟ هماتوم فکر کنم شاید برای دفعش در هفته های اول نطفه رو بکشه پایین ، اما ...

چرا جفت چسبيده بوده 

ولي من خوندم خيليا با همين جفت چسبيده بچه هاشون رو سالم به دنيا اوردن مشكل من هماتوم بود كه انقدر خونريزي كرد باعث نشتي كيسه آب شد ولي اين دكترا براشون مهم نيست همش ميگن بيا يه بار ديگه انتقال بده 

بعد من از يه دكتر پرسيدم گفت تو ivfهماتوم بيشتر چون رحم دستكاري ميشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانوما خوبید قبل از انتقال چیکار کنم که نتیجا ی خوبی بگیرم دو سه هفته دیگه میرم کارای انتقالمو ...

سلام جانم، انشاالله که موفق باشی

ببین من بجز این سری سریای قبل خیلی از کارارو امتحان کردم اما بازم منفی شدم، به این چیزا نیست اصلا فقط پیاده روی و تحرک خوبه باعث میشه خونرسانی به رحمت بهتر انجام بشه

در کل بخواد بگیره میگیره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من آزمایشگاه سعید انجام دادم توی پاسداران. هزینه‌اش هم شد ۱۴۷

خيلي دقيقه سعيد 👍👍👍

سلام دوستان عزيز و وقت بخير

آناتورک ديگه به اين تاپيک نمياد 

ميشه اين تاپيک رو کم حجم تر کرد الان نزديک 14 هزار صفحه رفته جلو 

يعني ميشه ويرايش کرد و مطالبي را گذاشت که به درد همه زنان منتظر فرزند و باردار بخوره؟

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
خانوما یعنی هیشکی هیچ تجربه ی نداره😐😐😐😐😐😐😐

عزيزم فقط توكل كن به خدا 

پياده روي داشته باش مصرف آب و مايعات رو زياد كن و ميوه و سبزيجات استفاده كن نزار يبوست بشي تو اون دوهفته بيخيال باش و آروم با قرآن خوندن استرس رو از خودت دور كن 

انشاالله مامان بشي 😘😘

عزيزم فقط توكل كن به خدا  پياده روي داشته باش مصرف آب و مايعات رو زياد كن و ميوه و سبزيجات است ...

سلام عزیزم خوبی حالت بهتره

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
خداروشکر،تعین جنسیتم بودی؟مگه طول سرویکس چقد باید باشه ؟چقدرم باشه باید سرکلاژ شد ؟؟ببخشیدا میخام در ...

نه عزیزم. نمیخواستم رو جنین هام ریسک کنم.

هر دکتری یه نظری داره. بالای ۳۰ رو سرکلاژ نمیکنن ، مگه توی دو تا سونوی متوالی یهو زیاد پایین اومده باشه.

من بارداری قبلیم طبیعی و یک قلو بوده ، طول سرویکسم با سونوی شکمی ۳۰، ۳۱ بود. ولی سرکلاژ نکردم. ۴۰ هفته دنیا اومد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم خوبی حالت بهتره

سلام مامان هديه عزيزم ممنوووون خداروشكر بهترم شما خوبي 

انشااله تا قبل عيد خبر بارداريت رو بدي گلم 🤲🏻🌹😘

سلام مامان هديه عزيزم ممنوووون خداروشكر بهترم شما خوبي  انشااله تا قبل عيد خبر بارداريت رو بدي ...

خدا رو شکر که خوبی عزیزم ان شاءالله هر دومون گلم ان شاءالله خودتم طبیعی یه جوجه بیاد تو دلت به حق قرآن و به سلامت بیاد بغلت 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه