2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
زياد سر پا واينستا داروهاتم استفاده كن من امروز خوندم كه تو هماتوم بايد مصرف آب رو زياد كنيم كه لخته ...

ممنونم عزیزم

اره راستش غذا هم رو تخت میخورم

ممنون که گفتی برای مصرف اب

نمیدونستم حتمن اینکارو میکنم

❤️

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@سیمایی   عزیزم رفتی سونو چی شد خیر باشه تو فکرتم

نه همسرم میگه عجله نکن بعدش یه ساعت پیش تهوع داشتم یکم امیدوار شدم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
من دارم میرم سونو عزیزم

چی شد عزیزم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سیما تو دوتا جنین جذب نشده داری واقعا باید دل درد تا حدیش طبیعی باشه 

انشالله ک بخاطر اونا باشه دلم

سونو همه جا تعطیل من زنگ زدم نداشتن اینجا سمانه جون گفت تو نت سبچ کردم سونو گررافی بیمارستان کودکان ...

توروخدا خبر بده از حال خودتون

زد ۱۰ هفته‌و ۳ روز راستش من هر سونویی میرم ی سن میده

خداروشکر ک سالم بودن عزیزم توروخدا برام دعا کن

کدوم خوب بود؟من رو به مرگ بودم دیگه امروز نمیدونی 

وای خیلی بده .

نمیدونم کدوم.

البته معذرت میخوام من هموروئید داشتم عود کرده بود ، دفع داشتم ، امکان خروج نبود‌ .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرجان جون بعد  آسپرين رو قطع كردي انوكسارو ميزدي ؟ آخه من فكر ميكنم مشكلم هماتوم بود بيشتر ...

آره عزیزم. آنوکسا رو نگفت قطع کنم .

شاید چون مدل و راه تاثیر گذاریشون فرق داره ، یا اینکه مثلا میخواست اثر مجموعشون رو کم کنه.

خون توی ادرارمم بود با قطع آسپرین خیلی خیلی کم شد اندازش.

سونو همه جا تعطیل من زنگ زدم نداشتن اینجا سمانه جون گفت تو نت سبچ کردم سونو گررافی بیمارستان کودکان ...

منم اتفاقا یک بار اوایل اورژانسی شدم ، رفتم.

باز بود. شیفتی بودن دکترا.

ب من ک رسید دکتر عوض شد. قیمتشم معقول بود.

ولی خوب شلوغ بود.من یک ساعته کارم راه افتاد.

سلام عزیزم منفی شدم بتام ۱۱.۶

روز چندم؟ حتما ازمایش دوم و بده شاید بتات دیر داره میره بالا🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم منفی شدم بتام ۱۱.۶

خیلی امضات قشنگه

با اینکه این داستان رو قبلا شنیده بودم..ولی نمیدونم چرا الان برام خیلی تازگی داشت و به دلم  نشست

عزیزم ان شاءلله به وقتش تو هم مادر میشی و 

ان شاءلله که وقتش همین زودی ها باشه

فدای سرت عزیزم  موندم چی بگیرم، میترسم ارزون بخرم یکبار مصرف باشه  خیلی گرون هم خوبه ولی ...

چجوری باعث لخته نشدن میشه؟

کاراییش چجوری عمل میکنه؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم