2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046364 بازدید | 684509 پست
منم شیراز انتقال دادم روزی دوتا پروژسترون و ۴ تا hcg نصف باید بزنم به فاصله سه روزینصف به ما گفتن تا ...

سلام عزیزم دکترتون کیه؟؟ بهتون گفته با آمپول پروژسترون هم باز دوفاستون مصرف کنی؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی اخه اون برای ازاد شدن تخمکاس چرا به تو داده بعد تخمک کشی که دیگه لازم نیس 

اکثر دکترا میدن چون محیط رحم رو شبیه سازی میکنه و کمک به لانه گزینی میکنه 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزم دکترتون کیه؟؟ بهتون گفته با آمپول پروژسترون هم باز دوفاستون مصرف کنی؟؟

دکتر گویا مددی کلینیک دکتر رستمی نه زمانیکه پروژسترون نتونیم تحمل کنیم دوفاستون استفاده بشه

اونایی که مثبت شدن درد سینه تا روز ازمایش داشتن ؟من فقط تا چند روز بعد انتقال درد شدید سینه داشتم بع ...

من داشتم عزیزم قطع شد

الان باردارم دیگه سینه درد کلا ندارم

ولی سینه دردم فقط با اچ سی جی میاد

نمیدونم چرا

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
دکتر گویا مددی کلینیک دکتر رستمی نه زمانیکه پروژسترون نتونیم تحمل کنیم دوفاستون استفاده بشه

اا شنیدم تو زمینه سقط مکرر هم کار میکنن دکتر مددی درسته؟؟شما اطلاع دارین؟؟ 

ممنون عزیزم

سلام من درد زیر دلم نمیدونم برای چیه جوریه ک وقتی میشینم به مقعد می زنه من الان یازده هفته ام یعنی رحم داره کش میاد یامشکلی هست تهوعم الان چندروزه ندارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
آره ولی جدید نبود از زمان شروع داروهای هورمونی انتقال درد داشتم  اهمیت نمی‌دادم گلم🙈🙈🙈

زینب جان گلاب به روت یه جوری یبوست شدم که دیشب یه دیقه نخابیدم اینقدر شدیده اجازه خروج نفخم نمیده بعد گاز میپیچه تو دلم یه درد شدید تو روده هام میپیچید اصا مردم خیلی داغونم میگم نمیشه شیاف بیزاکودیل بزارم لااقل نصفشو؟گلیسرین چی؟چیکار کنم دارم میمیرم 

یبوست و نفخ نی؟منو که دیشب کشت

خودمم همچین حسی دارم ولی مطمئن نیستم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
والا روز انتقال ما مریضای سه تا دکتر مختلف توی اتاق بودیم.هممون داشتیم برای بعد از انتقالمون.نمیدونم ...

سلام

منم هاچ‌سی جی دارم.

۳ تا بهم دادن.. یکی روز انتقال،یکی ۳روز بعد از انتقال،یکی۳ روز بعدش..

منم مرکز یزد بودم..

الان انتقال دادم‌روز ۶ هستم...

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡