2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هم شیاف هم آمپول. شما بعدش hcg داشتی؟

اره منم بعدش همین امپول رو داشتم.بعد از انتقال به ما گفتن تا سه روز امپول پروژسترون بزنین بعدش هر8 ساعت دوفاستون بخورین ولی بعد یه مدت که لکه بینی داشتم و رفتم مرکز خودشو ببینم گفت خیلی وقته روند درمان عوض شد و گفتم کلا هر روز دوتا امپول پروژسترون بزنین ولی کسی به ما خبر نداده بود  

اتفاقا میگم کاش گذاشته باشه اون ته هاااا نه توی لوله  اابته میدونم اون میشه iui

عزیزم نگران نوع انتقال و جایی که میذارن نباش، یه سری قوانین دقیق داره که نهایت جای خطرناکی نمیذارن

اگر کسی خارج رحمی شد دلایلش فرق داره و خود جنین حرکت کرده سمت لوله، نه اینکه اونجا گذاشته باشن

اره منم بعدش همین امپول رو داشتم.بعد از انتقال به ما گفتن تا سه روز امپول پروژسترون بزنین بعدش هر8 س ...

جدی؟حالا خداروشکر که نی نیات تو دلتن.

بما گفتن تا ده روز دوتا پروژسترون هر روز.بعدش تا روز ۱۴ آمپول قطع بشه و هر دوازده ساعت یه شیاف فرتیژست

آره ولی جدید نبود از زمان شروع داروهای هورمونی انتقال درد داشتم  اهمیت نمی‌دادم گلم🙈🙈🙈

منم از شروع امپولای هورمونی درد داشتم شدید ولی بعد انتقال هر روز کمتر شد که الان هیچ دردی ندارم 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
هم دردیم منم روز ۱۰ بیبی زدم منفی شد امروز روز ۱۱ هستم 

شنبه باید برم ازمایش میترسم

خدایا شکرت که دلمونو شاد کردی 🙏❤️ تاریخ اخرین پریود 30 اردیبهشت و بی‌ بی چک مثبت 24 خرداد 1401
ان شاالله که مامان میشی عزیزم  والا من هیچ نوع استراحتی نداشتم، فقط خودمو خسته نمیکردم  ...

سلام عزیزم ممنونم که جوابمومیدی حتماتودعات میگیره چون یه طفل معصوم وپاک توشکمت داری,چه خوب حساس نشدی پس منم همون روال عادی پیش میگیرم من میترسیدم چون خونمون پله داره برای همون.منم اکثراسردیجات میخورم ولی الان قبل انتقال شروع کردم مویزوگرمیجات خوردن.ازدستشویی ایرانی میشه استفاده کنم?من تمرا اونیکی نمیتونم اصلانمیاد.😑😑😑