2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
عزیزم منم طب سنتی رو در حد تغذیه سالم قبول دارم نه درمان اونا نهایت حساسیت رو دیدم خوب درمان کردن&n ...

زینب جان ما از چند ماه قبل لب به فست فود نزدیم.هرروز ویتامین ای و بسیاری مواقع ویتامین سی یا آب میوه طبیعی میخوردیم.همسرم اضافه وزنی نداره و به خاطر مشکل ریویش نمیتونستم تو سرما هم ازش بخوام پیاده روی کنه و البته برا پیاده روی و ورزش کاملا تنبله.خنک‌نگه داشتن هم بازم ماههاست وقتی سرویس میره با آب خنک میشوره.ولی دیگه نه مثلا هر دوساعت.خلاصه تغذیه مون رو تا جایی که تونسنیم ارگانیک کردیم اما متاسفانه نتیجه این شد.وقتی منفی شدم شبش به پیشنهاد همسرم رفتیم پیتزا تا عقده هامونو خالی کنیم.  

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ، ممنونم بابت معرفی این سایت داروخونه ، من بلاخره بعد از کلی گشتن اوابوست پیدا نکردم و ای ...

سلام. خداروشکر که پیدا کردین. ممنون که خبر دادین... 😊

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بچه ها شما تا چند هفتگی آمپول پروژسترون زدین؟ من دیگه کم اوردم😭😭 پشتم خیلی سفت و بی حس و کبود شد ...

عزیزم منم همینجوری بودم، داغونه داغون، جاش هم خون میومد خیلی. تا هفته ۱۲ داشتم آمپول رو.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچها من رفتم سونو انومالی هفته پیش فهمیدم نینیم دختره....ولی ان تی گفته بود پسر👰👰👰👰👰👰همه چیم خوب بود خداروشکر بچم بریچه خیلی تکون میخوره ضربه میزنه میگم غیر طبیعی نیست؟؟؟؟

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
زینب جان ما از چند ماه قبل لب به فست فود نزدیم.هرروز ویتامین ای و بسیاری مواقع ویتامین سی یا آب میوه ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢، خوب کردین

اصلا گاهی بیرون غذا خوردن عالیه، چون از لحاظ روحی خیلی کمک میکنه

حتی خودت هم میتونی تو خونه فست فود درست کنی و بیشتر بخورید

ولی تمام اون موارد رو که تا الان رعایت میکرده ادامه بدن

فقط ویتامین سی روزانه باشه، حالا، ای، اگر هر روز هم نشد عیبی نداره

تمام اون موارد هم که گفتی عالیه ادامه بدن

سلام عزيزم امروز رفتم سونو روز هفت پريودم بود که سونو کرد گفت پنج تا تخمک داري به نظرتون کمه برا پان ...

سلام عزیزم عالیه 5 تا چرا کم باشه

گلم وقتی منشن میکنی باید اسمم آبی بشه وگرنه مثل الان تو اعلاناتم نمیاد

بچها من رفتم سونو انومالی هفته پیش فهمیدم نینیم دختره....ولی ان تی گفته بود پسر👰👰👰👰👰👰همه چیم خ ...

ای جونم مبارک باشه عزیزم خداروشکر که سالمه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زینبی جون اثر آمپول هاش سی جی تا چند روز توی بدن هست؟ آخه من پونزدهم باید برم آزمایش اما تا روز دوا ...

حداقل باید یه هفته بگذره، حتی کتابها میگن 10 روز تا دو هفته، اما تجربه ثابت کرده یه هفته ای اثرش میره 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
حداقل باید یه هفته بگذره، حتی کتابها میگن 10 روز تا دو هفته، اما تجربه ثابت کرده یه هفته ای اثرش میر ...

مرضی جان یه سوال 

میگم شما که بعد ازivf  طبیعی باردار شدید دیگه داروی خاصی که بهتون ندادن درسته؟