2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046658 بازدید | 684534 پست
عزیزم من خواهرشوهرم بتاش دوروز پیش با دوروز تاهیر شد ۵۴ امروز بهد ۴۸ ساعت شد ۷۴ دکتر گفت ...

خوب این روند افزایش خوب نیست، چون دو برابر که نشده، 60 درصد افزایش هم نداشته، احتمال بارداری شیمیایی هست، الآن اگه سونو واژینال بده احتمالاً ساک اصلاً تشکیل نشده، هیچ جا 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا  ان شالله طبیعی باردار شی عزیزم

ممنون عزیزم 

این طبیعی بود... 

اما از طبیعی باردار شدن میترسم 

چون اسپرم شوهرم ضعیفه

میترسم هربار همین بشه 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
ممنون عزیزم  این طبیعی بود...  اما از طبیعی باردار شدن میترسم  چون اسپرم شوهرم ضعی ...

عزیزم این طبیعی بود 😞 

همچین چیزی تاحالا نشنیده بودم 

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
مرضی جون برا یبوست تو دوران بارداری چه ملینی مجاز هست استفاده کنیم؟ @مرضی96    

عزيزم تو بارداری بهترین کمترین داروی شیمیایی استفاده بشه، شربت لاکسی  ژل هم تو گروه سی قرار داره و نمیشه بگی بی خطره، با احتیاط باید مصرف بشه، بهتره با راه های طبیعی درمان کنیم، خوردن مایعات فراوان تو بارداری خیلی خیلی مهم، هم برای آب دور بچه، هم جلوگیری از یبوست، روغن زیتون روی سالاد، کیوی، من خودم با خوردن موز و سیب سریع دفع مدفوع دارم، با روغن زیتون مقعد رو ماساژ بدین تا تحریک بشه،این چیزها به ذهنم رسید 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام خانوما خوبید قبل از انتقال چیکار کنم که نتیجا ی خوبی بگیرم دو سه هفته دیگه میرم کارای انتقالمو ...

بسلامتی دو هفته دیگه انتقال میدی؟ منکه کار خواستی نمی کنم‌فقط شوهرم‌همش‌میترسه سرما بخورم‌مواظبم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم این طبیعی بود 😞  همچین چیزی تاحالا نشنیده بودم

اره عزیزم... 

چون توی بارداری طبیعی وقتی اسپرم ضعیفه ممکنه اسپرم ضعیف تخمکو باور کنه ... واسه همین این اتفاقا بیافته 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
دقیق نمیدونم ولی فک میکنم شانس گرفتن جنین فریز رو بیشتر میکنه

عزيزم شما سيكلتون نچرال بوده ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷