2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
من یادم نیست دقیق ولی  فکر کنم روز ۱۳ سونو دادم ۸ بود  روز ۱۸ هم انتقال دادم  انشاا ...

عزیزم.کی زایمانته بسلامتی😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها و آناجون خواستم بگم انشاءالله دوروز دیگه نی نیم میاد بغلم به امید خدا دعا کنید سلامت بی ...

انشاءالله ک بسلامتی زایمان کنی و نی نی رو بغل کنی عزیزم🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من یکشنبه انتقال با بیهوشی دارم ایا با بیهوشی هم باید مثانه پر باش

چرا با بیهوشی 

تاحالا نشنیده بودم

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
چرا با بیهوشی  تاحالا نشنیده بودم

منم با بیهوشی خواسته بودم

دیگه دیدم درد نداره همینجوری رفتم

ولی تخت بغلیم با بیهوشی بود

اونایی که معاینه هم نمیتونن بشن اذیت میشن با بیهوشی میرن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
تا هرچی جا داشت فشار دادم داخل. شما بعد از اون تایم که بلند میشی چیزی بیرون نمیاد؟

مال منم برمیگرده‌ولی از دکترم قبلا پرسیده بودم گفت مشکلی نیست همونقدر باید جذب‌ شه شده هرچقدرم برگرده اشکال نداره

منم با بیهوشی خواسته بودم دیگه دیدم درد نداره همینجوری رفتم ولی تخت بغلیم با بیهوشی بود اونایی که ...

چه جالب من نمیدونستم اصلا

بچه ها یه سوال تروخدا بیاین 

من هرچی به آزمایش نزدیک میشم استرسم زیاد میشه 😭 

به نظرتون چیکار کنم 

شوهرم بیبی چک نمیخره دیگه برام😭😭😭😭 

خیلی دلم میخاست ببینم چی شده 

من یدونه جنین بلاست انتقال دادم 

روز۸ لک بینی شدم روز ۹ خیلی کم بود فقط هم صبحش بود بعد هم کلا خداروشکر تا الان قطع شده 

هیچچچچچچچ علائمی ندارم به جز درد پریودی 

به نظرتون امیدی هست 

بخدا دارم دیونه میشم 

اصلا نمیدونم باید چجوری حواس خودمو پرت کنم😭

سلام دوستان من یکشنبه انتقال با بیهوشی دارم ایا با بیهوشی هم باید مثانه پر باش

منم با بيهوشي بودم ولي قبلش رفتم دستشويي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
 و اینکه من پروژسترونام را ۹ صبح میزنم روز انتقال گفتن ۷ و نیم مرکز باشم قبلش امپول را بزنم ؟

تو خود مركز برات ميزنن لازم نيست بزني

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها یه سوال تروخدا بیاین  من هرچی به آزمایش نزدیک میشم استرسم زیاد میشه 😭  به نظرتون ...

دركت ميكنم عزيزم انشاالله مامان شدي ولي استرس واست خوب نيست قرآن بخون صلوات بفرست آروم ميشي به خدا توكل كن 

تا خدا نخواد برگي از درختي نميفته 

ممنون عزيزم که دلمو آروم کردي ان شاءالله که خدا ارامش مهمون دلت کنه و بزودي زود دلت شاد شه .

قربونت بشم انشاالله همه تخمكات جنيناي با كيفيت بشن و با اولين انتقال مامان بشي 

دركت ميكنم عزيزم انشاالله مامان شدي ولي استرس واست خوب نيست قرآن بخون صلوات بفرست آروم ميشي به خدا ت ...

مرسی از دلداریت عزیزدلم 

دعا کن برام 

خیلی اینروزا سخت میگذره 

یک ساعتش یه ساله 😞 

خدا کنه نتیجه بگیرم 

واقعا خسته ام 🙏😞

بچه ها یه سوال تروخدا بیاین  من هرچی به آزمایش نزدیک میشم استرسم زیاد میشه 😭  به نظرتون ...

عزیزم لکه بینی رو به فال نیک بگیر😍😍😍 انشاالله که مامان شدی❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...