2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
سلام دوستان من امروز روز 9 پريوديم هست روز 7 سونو دادم 5 تا تخمک داشتم از ديروزم آمپول ارگالوتران مي ...

عزيزم من موقع پانكچر كه داشتم آمپول ميزدم خيلي خيلي ترشح تخمك گذاري داشتم همش فكر ميكردم آزاد شدن 

ولي نه اينطور نيست وقتي اون آمپول آخر رو ميزني اون باعث ميشه تخمكا آزاد بشه دقيقا ساعتي كه وقت عمل دادن فقط ساعتي كه گفتن دقيقا همون ساعت آمپول رو بزن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من موقع پانكچر كه داشتم آمپول ميزدم خيلي خيلي ترشح تخمك گذاري داشتم همش فكر ميكردم آزاد شدن&nb ...

ممنون عزيزم که دلمو آروم کردي ان شاءالله که خدا ارامش مهمون دلت کنه و بزودي زود دلت شاد شه .

خدایا شکرت
بچه‌ها کیا بار اول نتیجه گرفتن؟مشکلتون چی بود.؟ اینکه بعد انتقال حتما باید لکه بینی داشته باشیم؟🙁ت ...

سوال منم هست چیکار کنیم‌مثبت بشه 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
بستگی به ضخامت آندومترت داره دیگه شاید یه بار دیگه بگه بری، من نهم سیکلم رفتم 7.5 بود دیگه گفت نیازی ...

انشاءالله عزیزم اینبار حتما مامان میشی و عید جوجه هات تو دلتن😇😇

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
بچه‌ها کیا بار اول نتیجه گرفتن؟مشکلتون چی بود.؟ اینکه بعد انتقال حتما باید لکه بینی داشته باشیم؟🙁ت ...

هیچ کاری لازم نیست انجام بدی فقط آرامش داشته باش و مطمئن باش مثبت میشی خیلی تاثیر داره لک لانه گزینی هم من خودم نداشتم خیلیا هم دیدم نداشتن

خدا جونم شکرت...