2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046687 بازدید | 684536 پست
سلام دوستای گلم امروز رفتم سو نو  قلب تشکیل شده بود خداروشکر دعا میکنم برا همه دوستای عزیزم ...

مبارک باشه انشاءالله سالم بگیری بغلت ..روزی همه منتظرا و من😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من مثبت شدم..خیلی خوشحالم.امیدوارم همتون همین خبرای خوش رو بشنوین

مبارکه عزیزم.به سلامتی انشالله.بارداری راحت وخوبی داشته باشی

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
@مرضی96   مرضی جون یه سوال:روز انتقال بیمارستان گفتن که اگر آز اولت منفی شد دومی هم بده.الانم ...

عزيزم خیلی متأسفم که منفی شدی، ان شاء الله خدا به بهترین نحو غافلگیرت کنه 

نه عزیزم اصلاً منطقی نیست دیگه داروهاتو ادامه بدی با این تیتر 

توی آی وی اف این تیتر خییییییلی خییییییلی کم و کاملاً منفی، حتی تو بارداری طبیعی، ولی همیشه تو آی وی اف عدد بتا منطقیه که بالای 100 باشه حداقل، درسته بعضی ها بودن با بتا زیر 100،باردار بودن ولی اگه توجه کنید اونایی که زیر 100 هستن، معمولاً بارداری ناموفقی دارن و بتا افت میکنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خواهش میکنم ساراجون.امروز آزمایش دادم و منفی شد.

متاسفم

جنینات چندتا بود ؟؟چندروره بودن؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام دوستای گلم امروز رفتم سو نو  قلب تشکیل شده بود خداروشکر دعا میکنم برا همه دوستای عزیزم ...

مبارکه عزیزم انشالله قلبش ۱۲۰سال بتپه برات    

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
عزيزم خیلی متأسفم که منفی شدی، ان شاء الله خدا به بهترین نحو غافلگیرت کنه  نه عزیزم اصلاً منطق ...

ممنون مرضی جون.راستش میخواستم فردا یه برنامه کوهنوردی بزارم همش شک داشتم که نکنه اشتباه کنم.

ممنون خیالمو راحت کردی.

بچه ها من مثبت شدم..خیلی خوشحالم.امیدوارم همتون همین خبرای خوش رو بشنوین

ای جانم مبارک باشه عزیزم

میگی چندتا جنین و چندروزه بودن؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ممنون.من یکشنبه پانکچر شدم و پنج شنبه ی همون هفته دوتا جنین فرش انتقال دادم.

ایشالله طبیعی خدا برات ناراحتی امروزتو جبران کنه عزیز دلم💋💋💋💋