2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046690 بازدید | 684536 پست
انشاالله واسه منم اين اتفاق بيفته چون خداروشكر خودم مشكلي ندارم همسرم هم همه مواردش خوبه فقط مورفولو ...

من شنيدم حتي اين رقيق كننده ها براي بيشتر نشدن هماتوم خوبن نميدونم تا چه حد درسته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنيدم حتي اين رقيق كننده ها براي بيشتر نشدن هماتوم خوبن نميدونم تا چه حد درسته 

سمانه جون میگم امروز ۶ مین روز بعد قطع قرصمه چرا پری نمیاد بنظرت 😔😔😔

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ااا عجيبه اينو تا حالا نشنيده بودم كه يهو قطع بشه كامل 

هر دفعه ميرفتم ميگفت لازم نداري خودم الان تعجب كردم چون دكتر عروس كوچولو با اينكه هماتوم داره ولي بهش انوكسا داده

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سمانه جون میگم امروز ۶ مین روز بعد قطع قرصمه چرا پری نمیاد بنظرت 😔😔😔

چون هي بش فكر ميكني شايد ،😁من بعد ال دي سه روز بعد شدم ،ولي جا داري مطمن باش مياد بابا حالا يكي دو روز اين ور اون ور سرت رو گرم كن

هر دفعه ميرفتم ميگفت لازم نداري خودم الان تعجب كردم چون دكتر عروس كوچولو با اينكه هماتوم داره ولي به ...

مخصوصا دو قلويي اي وي اف فكر كنم بازم باشه برا خون رساني بهتر  خون ريزيت قطع ام ميشد ميگفت نميخاي ؟

سنتم عاليه فدات شم ،اصلا نگران سن نباش ،خداروشكر كه بهتري الان همين روحيه كلي كمكت ميكنه ،ميخاي برو ...

فروتن واسه شما انتقال داده؟ 

اره من پيشش ويزيت شدم خيلي خوب و مهربونه 

شما خونريزي هم داشتي ؟ 

اره خودمم ميترسم ميگم رحمم يخورده اماده بشه ولي روزا خيلي دير ميگذره

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مخصوصا دو قلويي اي وي اف فكر كنم بازم باشه برا خون رساني بهتر  خون ريزيت قطع ام ميشد ميگفت نميخ ...

اره خونريزيم كه قطع ميشد هم به خودش هم به مامايي كه كنارش بود ميگفتم كه ميگفتن نه نياز نداري نميدونم مشكل كجا بود 

نه گفت هماتوم داري آسپرين و انوكسا قطع 

حالا دکتر من برعکس

دید هماتوم دارم انوکسا رو اضافه کرد ازمایش ایمنی انعقادی هم داد

واقعا نظر دکترا چقدر فرق داره

انفاقا اینجا همه تعجب کردم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مال هر کی مثبت شده خوش بحالش مبارکش باشه من روز۵ اننقال هستم بدنم خیلی درد میکنه و حالت پریودی دارم نمیدونم اینا نشونه خوبیه ایا؟؟؟

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
هر دفعه ميرفتم ميگفت لازم نداري خودم الان تعجب كردم چون دكتر عروس كوچولو با اينكه هماتوم داره ولي به ...

اره دقیقا تا دید هماتوم دارم بزرگ شده سریع انوکسا داد و ازمایش که دید بله دلیل هماتومم مشکل انعقاد خون

تیکر تولد چهار سالگی پسرم