2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
سلام میگم من اندو م همیشه خوب بود هفته پیش که ۱۶ تا ال دی خورده بودم سونو شدم اندوم ۵ بود چرا انقدر ...

نگران نباش عزیزم خوب میشه 

بالاخره ال دی و اون آمپول که زدی اثرش هست، با استرادیول درست میشه، دکترت حواسش هست

سلام عزيزم امروز رفتم سونو روز هفت پريودم بود که سونو کرد گفت پنج تا تخمک داري به نظرتون کمه برا پان ...

نه عزیزم کم نیست تعداد زیاد مهم نیست مهم اینه که جنین های با کیفیت براتون بشه ، البته خیلی ها هم با یه جنین مادر میشن و این خواست خداست ،،، خود من ده تا تخمک داشتم و خوشحال بودم ولی فقط دوتا جنین تشکیل شدش و اون دوتا هم انتقالم منفی شدش پس نگران نباش و مثبت فکر کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روز هفت پري سونو دادم يعني امروز که پنج تا دارم يعني تا روز پانکچر همون پنج تاس زياد نميشه سه شنب ...

نه بابا زیاد که میشه اوصولا هم حدودی میگن تعدادو من خودم تا بهوش اومدنم نمیدونستم چندتا بود تو مطبم فقط میگفت خوبه تعدادش همین 

بعدش تو خلاصه پروندم خوندم چندتا بوده و بعد که رفتم مطب باهاش حرف زدم 

بزای شمام ایشالله زیادتر میشه

استرس نداشته باش من خواهرم کلا با ۳ تا جنین که داشت انتقال داد و مثبت شد هرچی اون بالایی بخواد

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بیبی چک بزار جنینت بلاست بوده از امروز دیگ باید هاله بندازه اگرم ننداخت هنوز جا داری

باشه ببینم شوهرم راضی میشه بیبی چک برام بخره‌😅

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
یه سوالم داشتم.شرمنده.منکه سه تا پروژسترون میزنم.گفتن هر سه در یه سرنگ.پریروز که رفتم کلینیک گفت تو ...

والا به ما میگفتن دو تا تو یک سرنگ و اگر کافی نبود شیاف 400 رو 12 ساعت بعد بذاریم

تو برگه مراقبت ها و داروهای بعد ازانتقال هم نوشته بود دو تا آمپول 🤔🤔🤔

کاش مثلا یه آمپول صبح بزنی دوتا شب یا برعکس

خداییش سه تا آمپول خیلی زیاده

من سوالی ندیدم ولی چون صاید عجله داشته باشی واسه تزریق منم خوابم ببره دیر بیام واسه همین کلشو توضیح ...

خیلی هم عااالی عزیزم، ممنون از جواب کاملن عزیزم، ان شاالله خبر خوش بارداریت اینجا ببینیم، راستی داروخونه هم که پرسیدم گفتن عضلانی، تزریق کن، ان شاالله برا منم خوب باشه و این سیکلم دیگه کنسل نشه، راستی من باشگاه میرم، همزمان با تزریق این آمپولا هم میشه باشگاه رفت؟ آخه ورزششون زیاد هست

عزیزم.انشالله که مامانی. چجوری استراحت میکنی گلم؟علائم خاصی هم داری؟

علائمم هیچی ندارم چیزیم بیاد و بره بنظرم واسه مصرف داروهاس بلاخره همشون هورمونی ان باعثمیشن ادم بدنش حساس و درد ناک شه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
روزهای بعد از انتقال جنین سه روزه : 1.جنین به رشد ادامه می دهد و از مرحله 6-8 سلولی به مرحله 16 سلول ...

مرسی ان شالله برای منم این مراحل رو گذرونده باشه❤️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
نه عزیزم کم نیست تعداد زیاد مهم نیست مهم اینه که جنین های با کیفیت براتون بشه ، البته خیلی ها هم با ...

سلام.شما سیکلتون لانگ بوداز روز ۵قاعدگی ال دی خوردید وقتی ۱۴تا ال دی خوردید روز۱۵تزریق بوسرلین شروع شد؟ من سیکلای قبلی وقتی ۱۲تا ال دی خوردم روز۱۳ بوسرلین تزریق کردم ولی این باز گفته روز ۱۵.وقتی رفتید سونو برای گرفتن سینال چندپریودی بودید؟