2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
حتما انجام میدم . امشب با شوهرم کلی درباره بچه حرف زدیم.هی حرف زدیم هی گریه کردیم.اگه بچه دارشدیم ای ...

قربونت برم انشاءالله خیلی زود به آرزوتون برسید عزیزم😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم انشاءالله خیلی زود به آرزوتون برسید عزیزم😍😍😍

انشالله الهام جون.خداکنه تک تک دوستان این تاپیک بزودی خبر بارداریشون رو بدن.انشالله شما هم بزودی بیای بگی باردارشدی.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
آره عزیزم منم همینطورم،البته هر روز درد ندارم.ولی بعضی روزا مثه امروز از صبح دل درد و پا درد داشتم ت ...

دقیقامنم هرروز نه فقط گاهی ...من رون پام خیلی درد میگیره قبل پریودیم اینجور بودم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم الان چند هفته ته؟؟؟؟

۱۰هفته

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
دقیقامنم هرروز نه فقط گاهی ...من رون پام خیلی درد میگیره قبل پریودیم اینجور بودم

منم این دردو روزای قبل پریود داشتم،برا من کل پام درد میکنه البته نمیدونم چرا ولی فقط یه پام درد داره،زیر دلم همونجایی که نی نی ها هستن درد داره.

بچه ها من نميتونم زينبي منشن كنم

ميشه اون پست هاي من ١٣٣٢٧ ، كه ازمايشات و سونو هست،زينبي تگ كنيد

ممنون ميشم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
منم این دردو روزای قبل پریود داشتم،برا من کل پام درد میکنه البته نمیدونم چرا ولی فقط یه پام درد داره ...

دقیقا منم فقط پای راستم بی حس میشه

تاریخ انتقالت کی بود؟؟؟؟؟

۷آذر

سلام دوستان.من امروز روز ۵ پری هستم ماه دیگه که پری بشم انشاالله میخوام برم تو سیکل میکرو.چند تا سوا ...

مصرف قرص ال دی بستگی داره که سیکلتون لانگ یا شورت،،  من من سیکل لانگ داشتم که یک ورق ال دی بهم دادن و همزمان بعد از ۱۴ روز از مصرف ال دی هرروز تزریق بوسرلین،،،  سيكل هم بستگی به تشخیص دکترتون و ذخیره تخمدانتون داره.،،،  دارو هم بستگی به جوابدهی بدن هر شخص داره مثلا به من ایرانی جواب نداد الان گفته خارجی بگیر،  ویتامین هم برای سيكل قبلی میکرو دکتر چیزی تجویز نکرد ولی اینبار یه دکتر دیگه گفتن باید ویتامین خودم و همسرم استفاده کنم،  البته من تنبلی تخمدان ندارم اینارو هم برحسب تجربه خودم گفتم

مصرف قرص ال دی بستگی داره که سیکلتون لانگ یا شورت،،  من من سیکل لانگ داشتم که یک ورق ال دی بهم ...

ممنون عزیزم.پس باید اول آز ذخیره تخمدان بدم که بفهمم سیکلم کوتاهه یا نه.یعنی اگه ذخیرم خوب باشه سیکلم کوتاه میشه درسته؟

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍